NaslovnicaVijestiReal Madrid prodaje svoje dvije zvijezde!

Real Madrid prodaje svoje dvije zvijezde!

Zvijezde Real Madrida Cristiano Ronaldo i Karim Benzema već naredno ljeto mogli bi biti na odlasku iz Kraljevskog kluba. Španjolski list Sport javlja kako su Kraljevi spremni prodati svoje glavne adute.

OIR_resizer

List javlja kako ima informaciju direktno iz kluba te kako će nakon njihove prodaje u redove madridskog Reala stići David De Gea i Robert Lewandowski.

Benzema je u posljednje vrijeme bio na udaru čak dva skandala – onaj sa sex snimkom, ali i sa drogom. Uprava Kraljeva ne želi imati u svom klubu igrače sklone incidentima stoga bi Francuz vrlo brzo mogao biti u potrazi za novim klubom. Osim njega, klub bi trebao napustiti i sada već 30-godišnji Cristiano Ronaldo. Žele ga Madriđani prodati prije nego što padne u formi obzirom na njegove godine te kako bi izvukli što veći novac.

Potom bi za 35 milijuna funti doveli zvijezdu Bayerna iz Munchena Roberta Lewandowskog, koji je postigao već 25 golova ove sezone.

OIR_resizer (1)

Unatoč vrlo dobroj formi Keylora Navasa, na ljeto bi u klub trebao stići i dosadašnji vratar Manchester Uniteda David de Gea. Taj transfer trebao se realizirati i ovog ljeta, no na to ćemo još morati pričekati.

Eden Hazard u svijetu transfera također je postao dostupan te će i on vjerojatno napustiti Chelsea na ljeto.


[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!