NaslovnicaVijestiREAL MADRID PRONAŠAO GOL MAŠINU: Poslali ponudu od 70 milijuna eura za...

REAL MADRID PRONAŠAO GOL MAŠINU: Poslali ponudu od 70 milijuna eura za zamjenu Cristiana Ronalda!

Real Madrid pronašao gol mašinu. Poslali ponudu od 70 milijuna eura za zamjenu Cristiana Ronalda! Budući da je samo nekoliko dana preostalo u ljetnom prijelaznom roku, čini se da je Real Madrid konačno ubrzao proces zamjene Cristiana Ronalda.

REAL MADRID PRONAŠAO

Jedino veliko ime koje je došlo u klub ovog ljeta je možda Alvaro Odriozoloa i krilni igrač Vinicius Jr., dva igrača koji najvjerojatnije neće ni početi čitav niz utakmica za klub ove sezone.

Međutim, klub se napokon čini ozbiljnim na transfer tržištu, nakon što je Diario Gol izvijestio da je klub poslao ponudu od 70 milijuna eura na adresu PSG-a za Edinson Cavanija.

[su_bet365_koeficijenti]

Izvješće također bilježi da francuski divovi žele barem 120 milijuna eura za bivšu zvijezdu Napolija i Real Madrid ne želi dati toliki novac za napadača.

Nakon što su ovog ljeta izgubili Cristiana od Juventusa, potpisivanje Cavanija bi bilo izvrsno i to bi bio neki pomak u pokušaju da zamijene gol mašinu sa gol mašinom.

[su_bet365_100bonus]

Urugvajski internacionalac, koji je postigao tri gola za svoju zemlju na Svjetskom prvenstvu ovog ljeta, posljednjih godina je konstantno jedan od najboljih napadača na svijetu zbog njegove nevjerojatne forme u glavnom gradu Francuske.

31-godišnjak je uspio postići ukupno 170 golova i 31 asistenciju u 246 utakmica za klub, rekord koji će zasigurno natjerati navijače Reala da žele da njihov klub potpiše Urugvajca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!