NaslovnicaVijestiReal Madrid pronašao januarsko pojačanje u Arsenalu

Real Madrid pronašao januarsko pojačanje u Arsenalu

Real Madrid pronašao januarsko pojačanje u Arsenalu. Florentino Perez i Rafa Benitez nakon poraza od Barcelone na Santiago Bernabeu (0:4) na zajedničkom sastanku odlučili su se za nova januarska pojačanja.

Real Madrid pronašao januarsko pojačanje

Naime, kako tvrde mediji iz Španije, “kraljevski klub” već u zimskom prelaznom roku želi dovesti napadača i lijevog bočno igrača, a prema prvim informacijama poznata je lokacija gdje će tražiti defanzivca.

Mediji sa Pirineja tvrde da je to Nacho Monreal, baskijac u redovima Arsenala koji ove sezone igrau sjajnoj formi i jedan je od najkonstantnijih Topnika.

Cijena još uvijek nije poznata, a šta će na zanimljivu ponudu Pereza i Reala reći Wenger ostaje da se vidi.

Ignacio “Nacho” Monreal Eraso (rođen 26 februara 1986) je Španski profesionalni fudbaler koji igra za Arsenal kao lijevi bek.

Počeo je u Osasuni u 2005. godini, i odigrao je 144 zvanične utakmice u La Ligi preko pet sezona. U 2011 potpisao je za Malagu i nakon dvije godine potpisuje za Arsenal.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Monreal je predstavljao Španiju na Kupu Konfederacija 2013. godine.

Prvu utakmicu za Arsenal i u Premier ligi je odigrao protiv Stoke City-a u pobjedi Arsenala od 2-1.

23 februara 2013, Monreal po prvi put asistira za svog sunarodnjaka Santi Cazorlu, da bi nakon toga Arsenal pobijedio Aston Villu, rezultatom od 2-1.

Prvi gol za Arsenal postiže 16 marta u pobjedi nad Swansea-om, rezultat je bio 2-0.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!