NaslovnicaVijestiReal Madrid pronašao nasljednika Sergio Ramosa: Očajnički ga žele dovesti na Santiago...

Real Madrid pronašao nasljednika Sergio Ramosa: Očajnički ga žele dovesti na Santiago Bernabeu

Real Madrid pronašao nasljednika za Sergio Ramosa. Real Madrid je uvijek na oprezu i uvijek prate mlade talente, koji bi mogli popuniti mjesto zvijezda koje dolaze u godine i koje će se uskoro povući.

Real Madrid pronašao

Ponekad trošenje milijuna i dovođenje gotovih zvijezda nije uvijek odgovor, a ne može nam nužno pružiti dugoročnu korist kao mladi igrač sa odličnim potencijalom.

Los Blancosi jednostavno ne mogu naći i potpisati već gotove zvijezde kako bi zamijenili Cristiana Ronalda. A isto tako bi se moglo reći i o velikom broju drugih igrača, uključujući i Gareth Balea, Luke Modrića i Sergio Ramosa.

Trenutno, šefovi Reala imaju u vidu najnoviju metu i ogroman potencijal koji bi mogao zamijeniti Sergio Ramosa na Santiago Bernabeu.

[su_euro_soccer_bonus]

Ramos sigurno ne izgleda kao da ima bilo kakve namjere da se povuče iz nogometa u skorije vrijeme, a niti bi bilo tko očekivao to od njega. Ali u 31. godini, klub ozbiljno razmišlja od jednom igraču koji bi ga mogao zamijeniti u dugoročnom smislu.

Prema pisanju Marce, Real Madrid namjerava potpisati Atletico Madridovog Theo Hernandeza na ljeto, tako što će aktivirati njegovu otpusnu klauzulu od 24 milijuna eura, a vjeruju da bi lijevi bek, koji može igrati i zadnjeg obrambenog bio odlična zamjena za Ramosa.

Mnogi u klubu su uzbuđeni o izgledima za ‘novog Sergio Ramosa’ na Bernabeuu, a Hernandez posjeduje veliku fizičku snagu i izvanrednu tehniku.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Međutim, 19-godišnji Francuz je tek u svojoj prvoj sezoni u La Ligi – trenutno je na posudbi u Alavesu, a tek treba da napravi nastup za prvi tim, nakon što je prethodno predstavljen u B timu.

No, bez obzira na ono što je Zinedine Zidane imao u planu, šefovi kluba očajnički žele da se Hernandez dovede na Bernabeu.

Arsenal prekršio pravilo Premier lige u drugom poluvremenu protiv Manchester Cityja

Kao i Hernandez, Ramos je također doveden nakon samo jedne sezone u Primeri, gdje su Los Blancosi aktivirali njegovu klauzulu u Sevilli. I to je potez koji se svakako isplatio za Real Madrid u proteklih 12 godina u kojoj je osvojio tri naslova prvaka, dva kupa Španjolske i dvije Lige prvaka.

Trenutni osjećaj na Bernabeu je da bi Hernandez mogao imati sličan učinak, ali samo ako Real napravi taj potez na ljeto.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!