NaslovnicaVijestiReal Madrid pronašao zamjenu za Modrića: Stiže novo pojačanje iz Premier lige

Real Madrid pronašao zamjenu za Modrića: Stiže novo pojačanje iz Premier lige

Vrijeme Emre Cana u Liverpoolu otkucava, njegov ugovor istječe u lipnju, a sada dolaze novi izvještaji koji govore da bi veznjak mogao napustiti Anfield kada mu ugovor istekne, ali njegovo sljedeće odredište ostaje nedifinirano u ovom trenutku.

Real Madrid pronašao

Uz prijavljenu ponudu od 85.000 funti tjedno plus bonusi od Juventusa, Can još uvijek odugovlači kako bi razmotrio svoje mogućnosti do kraja sezone, otvarajući vrata i ostalim klubovima koji bi željeli da ga dovedu.

Jedan od tih klubova koji su navodno zainteresirani za Nijemca je Real Madrid, koji želi da dovede mlađe talente u vezni red, jer je Luka Modrić u svojim 30-im godinama, a prema španjolskom izvoru Don Balonu, Can želi da pređe na Santiago Bernabeu.

Real Madrid je slobodan da razgovara sa igračem oko uvjeta s obzirom na situaciju ugovora i oni bi trebali biti u mogućnosti da zadovolje finansijske zahtjeve.

[su_watch_live_football]

Bivša zvijezda Bayer Leverkusena bio je glavna uloga u Liverpoolovom veznom redu ove sezone i bit će ogroman gubitak ako zaista napusti klub na ljeto, sudbina koja je sve izglednija.

Bayern Munchen je također povezivan sa Canom, kao što su to Manchester United i Chelsea, dok je nekoliko veznjaka spomenuto kao zamjena za Nijemca.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Liverpool i Tottenham žele potpisati Interovog veznjaka Geoffrey Kondogbiu, koji je na posudbi u Valenciji, dok je Redsima rečeno da plate 59 milijuna funti za Napolijevog Jorginha, ukoliko žele da pobijede Arsenala u tom transferu.

Oni također, uz Arseanl i West Ham prate veznjaka Benfice Bryan Cristantea, koji također impresionira na posudbi u Atalanti. On vrijedi oko 27 milijuna funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!