NaslovnicaVijestiREAL MADRID PRONAŠAO ZAMJENU ZA MODRIĆA: Zvijezda stiže iz Engleske, ali da...

REAL MADRID PRONAŠAO ZAMJENU ZA MODRIĆA: Zvijezda stiže iz Engleske, ali da li je on dovoljno dobar da zamijeni hrvatskog reprezentativca?

Real Madrid pronašao zamjenu za Modrića. Zvijezda stiže iz Engleske, ali da li je on dovoljno dobar da zamijeni hrvatskog reprezentativca? Samo zato što engleski klubovi više ne mogu kupovati igrače, to ne znači da su glasine o transferima prestale. Počeli smo sa nedeljom ujutro i ekskluzivnim tvrdnjama The Suna, a ovo je jedan transfer o kojem će se sigurno govoriti do kraja mjeseca.

Real Madrid pronašao

Mike McGrath piše da će Real Madrid napraviti ponudu za Christian Eriksena ako prodaju Luku Modrića u Inter.

Koriste to što Eriksen nije potpisao novi ugovor kao dokaz da se može dogoditi neki tranfsre.

[su_bet365_koeficijenti]

Sada ne kažemo da je riječ o špekulativnoj priči, ali imamo četiri problema:

Nismo sigurni da će se Modrić pridružiti Interu

Nismo sigurni da je Eriksen dovoljno dobra zamjena za Modrića

Nismo sigurni da će Tottenham pristati na bilo koju cijenu, a stvar je i u tome što ga ne mogu zamijeniti.

Nismo sigurni da će Eriksen forsirati kluba da ga prodaju ako Real dođe sa ponudom.

Sve u svemu, ni u šta se više nije sigurno, jer se događaju zaista neočekivani transferi ovog ljeta.

[su_bet365_100bonus]

Mnogo toga još treba da se posloži u Real Madridu, dok Florentino traži izlazak iz problema nakon što je Ronaldo napustio klub.

Zamjenu za portugalsku zvijezdu i trenutnog igrača Juventusa je teško naći, jer je on zaista jedan od najboljih u povijesti nogometa.

Navodna zamjena koja se vidjela u Eden Hazardu je kako stvari stoje propala, jer će Eden kako stvari stoje ostati u Chelseaju, nakon što su doveli njegovo sunarodnjaka Thibaut Courtoisa.

Svi će se zapitati jedno, a to je da li je Eriksen dovoljno dobra zamjena za Modrića, ukoliko hrvatski reprezentativac napusti Tottenham.

Da li je on dovoljno dobar da igra za Real Madrid? Što vi mislite? Da li bi bio dobro pojačanje ako Modrić napusti Bernabeu?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!