NaslovnicaVijestiReal Madrid pružio ogromnu šansu Chelseaju u potpisivanju pojačanja od 54 milijuna...

Real Madrid pružio ogromnu šansu Chelseaju u potpisivanju pojačanja od 54 milijuna funti

Chelseaju je izgleda predan veliki poticaj za potencijalni transfer sa izvješćima iz Španjolske, koja tvrde da je Real Madrid odbio šansu da potpiše Pierre-Emerick Aubameyanga.

Real Madrid pružio

Daily Mirror je nedavno potvrdio da je nevjerojatni Gabonac ponuđen Chelseaju od strane Borussije Dortmund, jer ga se žele riješiti nakon nesuglasica sa menadžerom Peterom Boszom.

U međuvremenu, The Sun tvrdi da će Aubameyang biti dostupan za oko 54 milijuna funti u siječnju, što se čini dobrom cijenom za igrača sa vrhunskim rezultatima.

[su_premierleague]

Svi znamo što je Aubameyang radio cijelo vrijeme u Borussiji Dortmund, zaista je odličan napadač, no u posljednje vrijeme i nije baš u formi, dok je sinoć postigao gol za Borussiju Dortmund protiv Real Madrida u Ligi prvaka.

Lako je vidjeti zašto Chelsea možda želi 28-godišnjaka, koji u 20 utakmica ima 21 gol za Dortmund ove sezone i 141 u samo četiri sezone u Bundesligaškoj ekipi.

To nije dovoljno za Real Madrid, međutim, Don Balon tvrdi da je Zidane odbio pristup od samog igrača zbog prelaska na Bernabeu.

[su_bonus]

U izvješću se navodi da bi Zidane radije zadržao Karim Benzemu, unatoč ne tako dobroj formi Francuza ove sezone.

S obzirom na Realovu borbu u La Ligi i znakove da se golovi također suše i za Cristiana Ronalda, izgleda da bi ova odluka mogla da ih progoni.

Chelsea sada ima obnovljene nade za dovođenje Aubameyanga, a Daily Mail ga je također povezao sa potencijalnim prelaskom na Anfield.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!