NaslovnicaVijestiReal Madrid spremio ponudu od 118 milijuna funti za zvijezdu Liverpoola!

Real Madrid spremio ponudu od 118 milijuna funti za zvijezdu Liverpoola!

Real Madrid šalje ogromnu ponudu u iznosu od oko 118 milijuna funti za transfer Liverpoolovog braniča Virgil Van Dijka, navode mediji iz Engleske.

Ostaje nam da vidimo da li će ovaj transfer biti uspješan, ali Don Balon sugerira da Liverpol vjerojatno neće prihvatiti ovu ponudu, što ima savršenog smisla s obzirom na njihovu trenutnu situaciju.

Iako je 118 milijuna funti mnogo novca, teško je naći bilo koga u svjetskom nogometu koji bi mogao zamijeniti Van Dijka u Liverpoolu, a za razliku od nedavne prošlosti, Redsi zapravo ne izgledaju pod bilo kakvim pritiskom da puste svoju zvijezdu.

Nizozemski internacionalac je bio sjajan igrač u obrani za Jurgena Kloppa, igrajući veliku ulogu u klubu koji je osvojio Ligu prvaka prošle sezone.

Liverpool se sada nalazi na vrhu tabele Premier lige, tako da bi mogao osvojiti još koji trofej nakon Lige prvaka.

To sigurno znači da Van Dijk neće imati želju da ode u jedan od dva najbolja kluba u Španjolskoj, kao što su to činili Luis Suarez i Philippe Coutinho u posljednje vrijeme, kao i drugi poput Xabija Alonsa i Javiera Mascherana prije njih.

Liverpool sigurno može biti siguran da će zadržati ovaj sastav i uživati u mnogo više uspjeha u bliskoj budućnosti.

To je loša vijest za Real Madrid, koji bi nedvojbeno mogao imati koristi od pojačanja poput Van Dijka kako bi zamijenio ostarjelog Sergija Ramosa i pomogao klubu da vrati slavu na Bernabeu nakon teškog vremena u posljednjih godinu i pol dana.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!