NaslovnicaVijestiPRELAZI U REAL MADRID U NAREDNA 24 SATA: Na Bernabeu stiže pojačanje...

PRELAZI U REAL MADRID U NAREDNA 24 SATA: Na Bernabeu stiže pojačanje od 60 milijuna funti!

Real Madrid je kako izvješća javljaju glavni favorit za potpis Tottenhamove zvijezde Christiana Eriksena i taj transfer bi se trebao dogoditi u naredna 24 sata ili nešto više nakon što su ostali klubovi odustali.

PRELAZI U REAL

Danski reprezentativac je već dugo povezan sa odlaskom iz Spursa dok kreće u posljednju godinu svog ugovora sa divovima sa sjevernog Londona.

To je dovelo do toga da je Eriksen bio na meti Manchester Uniteda, iako je osobito odbio ekipu Ole Gunnar Solskjaera, jer se nadao da će dobiti ponudu iz Španjolske.

Sada se čini kao da se Eriksen konačno približava prelasku na Bernaabeu, prema španjolskom časopisu Don Balon.

27-godišnjak bi bio sjajno pojačanje za većinu vrhunskih klubova, a ima smisla kao meta za Real kao alternativa za Paul Pogbu, Brunu Fernandesa i Donny van de Beeka.

Izvješće sugerira kako bi dogovor mogao biti sklopljen za 24 sata, jer Florentino Perez ostaje uvjeren da će kupiti Tottenhamovog igrača.

Ranije je izvješteno da će Eriksen koštati oko 60 milijuna funti, što je poštena cijena za obje ekipe, s obzirom da će biti slobodan agent za manje od godinu dana.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!