NaslovnicaVijestiReal Madrid sprema 40 milijuna eura za igrača Wolfsburga

Real Madrid sprema 40 milijuna eura za igrača Wolfsburga

Iako je Real Madrid kažnjen zabranom transfera, u ovom prijelaznom roku odlučili ću se pojačati za predstojećih 18 mjeseci.

OIR_resizer

Iako Real Madrid u svojim redovima ima neke od ponajboljih igrača svijeta, kao i velike mlade nade, u klub žele dovesti kvalitetnog lijevog beka.

Brazilac Marcelo trenutno je prvi izbor Real Madrida na lijevom beku, no Zinedine Zidane nema na lijevoj strani toliko mogućnosti kao na desnoj (Dani Carvajal, Danilo i Alvaro Arbeloa).

Ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio javlja kako će Real Madrid u posljednjem tjednu zimskog prijelaznog roka pokušati dovesti lijevog beka Wolfsburga Ricarda Rodrigueza.

Kraljevi pripremaju 40 milijuna eura za 23-godišnjeg Švicarca, koji je jedan od najboljih igrača u Europi na svojoj poziciji.

Baš kao i Marcelo, Rodriguez često odlazi naprijed i kao takav u prvoj momčadi Real Madrida mogao bih se zadržati godinama.

Wolfsburg traži 50 milijuna eura te ga ne bih htjeli pustiti prije kraja tekuće sezone.

Prisjetimo se, Wolfsburg je u prošlom prijelaznom roku cijelo vrijeme odbijao ponude za Kevina De Bruynea i Ivana Perišića, no naposljetku su ipak odlučili prodati igrače.

[su_bet365_rukomet]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!