NaslovnicaVijestiReal Madrid sprema 53 miliona funti za engleskog reprezentativca

Real Madrid sprema 53 miliona funti za engleskog reprezentativca

Real Madrid sprema 53 miliona funti za engleskog reprezentativca. Real Madrid se pridružio borbi za Evertonovu zvijezdu John Stonesa. Daily Mail tvrdi da se novi trener Galaktikosa, Zinedine Zidane divi engleskom reprezentativcu i da će se zalagati za njegov potpis ovog ljeta.

Real Madrid sprema 53 miliona funti za engleskog reprezentativca

Bivši trener Rafa Benitez je pozvao Real Madrid da potpiše Stonesa prije nego što su ga otpustili, ali Zidane namjerava nastaviti u tom smijeru i dovesti Stonesa u redove Reala.

Poznato je da su Manchester United i Chelsea zainteresovani za engleskog defanzivca, ali se suočavaju sa teškom borbom u koju je ušao i Madridski klub.

21-godišnjak je potpisao novi petogodišnji ugovor sa Evertonom u augustu 2014. godine, a sada se vjeruje da bi Everton pustio Stonesa za oko 40 miliona funti.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Mladi talenat je nedavno pohvaljen od strane Unitedovog heroja, Rio Ferdinanda koji je rekao da je Stones budući kapiten Engleske.

“On je najbolji defanzivac u ovom trenutku. Dajte klincu priliku da igra, razvija se i pravi greške.”

“On će napraviti greške kao klinac. Dozvolite mu to, jer bi potencijalno mogao otići i igrati za Barcelonu, Real Madrid, neke od najboljih klubova u Engleskoj i biti kapiten Engleske.”

“U moje vrijeme, Harry Redknapp mi je znao reći, ‘pravi greške i ne brini za to – ali, nemoj praviti iste greške cijelo vrijeme.'”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!