NaslovnicaVijestiReal Madrid spreman platiti 177 milijuna funti za najboljeg igrača Manchester Cityja

Real Madrid spreman platiti 177 milijuna funti za najboljeg igrača Manchester Cityja

Real Madrid spreman platiti 177 milijuna funti za najboljeg igrača Manchester Cityja. Real Madrid je navodno spreman platiti čak 177 milijuna funti za potpisivanje Manchester Cityjevog veznog igrača Kevin De Bruynea u ovogodišnjem ljetnom prijelaznom roku.

Real Madrid spreman

Belgijski internacionalac je bio izvanredan za Manchester City ove sezone i zasigurno je najbolji vezni igrač u Europi u ovom trenuku nakon senzacionalne sezone za svoj klub.

Iako izgleda da ne želi napustiti Etihad stadion zbog toga što uživa u radu sa Pep Guardiom, Don Balon tvrdi da bi Real Madrid mogao poslati ponudu za njega prije sljedeće sezone.

[su_live_koeficijenti_v2]

To bi moglo ovisiti o tome kako će Real Madrid da odigra u Ligi prvaka ove sezone, ali izvješće sugerira da je predsjednik kluba Florentino Perez spreman platiti čak 177 milijuna funti za Kevin De Bruynea.

S obzirom na to da je kraljevski klub pobijedio PSG-a u prvoj utakmici dobro su krenuli i ako prođu pored PSG-a onda bi imali velike šanse da ponovo uspjeh u Ligi prvaka, no sačekat ćemo da vidimo što će biti.

Lako je vidjeti da bi se 26-godišnjak savršeno uklopio na Bernabeu, pokazujući veliku vještinu i inteligenciju u svojoj igri, gdje je ove sezone postigao 11 golova i 18 asistencija na svim natjecanjima.

[su_no1forfootball]

To je vrhunski povratak bivšeg igrača Chelseaja, koji izgleda kao da će osvojiti nagradu za PFA igrača godine, jer će zasigurno osvojiti i Premier ligu sa Manchester Cityjem ove sezone, gdje bježe 16 bodova drugoplasiranom Manchester Unitedu.

Real Madridu bi odlično odgovarao igrač popu njega na Bernabeu nakon velikog pada forme ove sezone, ali sigurno neće biti lako dovesti zvijezdu Cityja od bogatih i ambicioznih vlasnika koji će dati sve kako bi ga zadržali u svojim redovima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!