NaslovnicaVijestiReal Madrid spreman prodati svoju zvijezdu Manchester Unitedu za 85 miliona eura

Real Madrid spreman prodati svoju zvijezdu Manchester Unitedu za 85 miliona eura

Real Madrid spreman prodati svoju zvijezdu Manchester Unitedu za 85 miliona eura. Real Madrid razmišlja o prodaji James Rodrigueza u Manchester United, prema pisanju izvještaja iz Španije. Rodriguez je prošao kroz tešku sezonu u Madridu do sada – u velikoj mjeri zbog njegovih ludorija koje čini van terena – nedavno je dobio kaznu za brzu vožnju.

Real Madrid spreman prodati svoju zvijezdu Manchester Unitedu

24-godišnjak se nije uspio zaustaviti policiji kada je vozio više od 200 kmh na putu za trening i mogao bi se suočiti sa sudskim postupkom za “ozbiljan prekršaj i neposlušnost”.

Španjolski list Marca je kasnije objavila da se veznjak nije zaustavio policiji zbog toga što je kasnio na trening i nije čuo sirene zbog glasne muzike koju je pustio.

Prema pisanju Don Balona, Real bi ga na kraju sezone mogao i prodati.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Kraljevski klub je shvatio da dva igrača kvare njihov imidž, posebno Karim Benzema koji je bio povezan sa skandalom o ucjeni za Mathieu Valbuena.

Rodriguez bi mogao biti na putu u Manchester United, koji imaju sredstva da dovedu ovog igrača za novac koji traži Real Madrid.

James je odigrao samo devet utakmica u La Ligi ove sezone, postigao je tri gola i uglavnom ga je Benitez držao van svojih planova za prvi tim.

Stigao je na Bernabeu u 2014. godini za naknadu od 85 miliona eura i ima još pet godina do isteka sadašnjeg ugovora.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!