NaslovnicaVijestiReal Madrid u odmaklim pregovorima sa Hazardom, Arsenal spreman poslati ponudu za...

Real Madrid u odmaklim pregovorima sa Hazardom, Arsenal spreman poslati ponudu za zvijezdu Chelseaja, Liverpoolov napadač napušta Anfield

Donosimo vam najsvježije transfer glasine iz svijeta nogometa. Bliže nam se dani koji su najzanimljiviji i kada se očekuje ogromna kupovina igrača na transfer tržištu. Praznička idila i mnogo interesantnih utakmica kako u Premier ligi, tako i u ostalim ligama petica.

Real Madrid u odmaklim pregovorima

Real Madrid je kako se navodi u ‘naprednim pregovorima ‘ za potpisivanje Chelseajeve zvijezde Eden Hazarda, pišu izvješća u Španjolskoj.

O budućnosti Chelsejevog braniča David Luiza se i dalje piše u novinama, sa izvješćima da je Arsenal spreman da pošalje ponudu za mogući transfer Brazilske zvijezde na Emirates. Da li će to Chelsea dopustiti i nismo baš sigurni.

[su_live_koeficijenti_v2]

U međuvremenu, Real Madrid i Juventus su također zainteresirani za 30-godišnjeg brazilskog internacionalca i žele ga dovesti u zimskom prijelaznom roku, nakon što je imao neke nesuglasice sa Antonio Conteom poslije utakmice sa Romom u Ligi prvaka u listopadu.

Manchester City i Arsenal su se pridružili Chelseaju u potjeri za zvijezdom Crystal Palacea Wilfried Zahom, koji ima cijenu od oko 40 milijuna funti.

Inter Milan je rekao da je zainteresiran za potpisivanje Manchester Unitedovog igrača Henrikh Mkhitaryana. Armenac je ispao iz prve postave na Old Traffordu, a klub će za njega tražiti najmanje 35 milijuna funti.

[su_live_koeficijenti]

Borussia Dortmund je također povezana sa 28-godišnjakom koji bi se mogao vratiti u svoj bivši klub, ali sačekat ćemo  zvanične potvrde kako bi o tome mogli govoriti.

Liverpoolov napdač Danny Ings i veznjak Bournemoutha Harry Arter su praćeni od strane West Hama. Novi menadžer Čekićara David Moyes će gledati da dovede igrača iz Bournemoutha za 15 milijuna funti i potpisati Ingsa kao zamjenu za Andre Ayewa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!