NaslovnicaVijestiReal Madrid u Premier ligi pronašao svoje prvo ljetno pojačanje: Pokušat će...

Real Madrid u Premier ligi pronašao svoje prvo ljetno pojačanje: Pokušat će ga dovesti za 100 milijuna funti

Real Madrid, kako se izvješćuje, planira potpisati Chelsaejevog vra tara Thibaut Courtoisa umjesto Manchester Unitedovog De Gee.

Real Madrid u Premier ligi

Nakon što je ova sezona bila razočaravajući pokušaj obrane naslova La Lige, očekuje se da će ovog ljeta biti mnogo transferne aktivnosti na Santiago Bernabeu, kako bi izbjegli ponavljanje Barceloninog bijega sa naslovom i sljedeće sezone.

Očekivana pozicija vratara će biti jedno od područja u kojem će se Los Blancosi pokušati ojačati, dok su svi očekivali da će obnoviti svoj interes za David De Geu, kao što su neka izvješća predlagala, nakon što su zamalo potpisali Španjolca tijekom prijelaznog roka 2015. godine.

Međutim, taj je potez propao zbog toga što su papiri kasnili i sada se 27-godišnjak pojavio na Old Traffordu nakon potpisivanja novog dugoročnog ugovora – što znači da će osvajači Lige prvaka morati da se prebace na druge mete.

[su_live_koeficijenti_v2]

Prema Independentu, Courtois je sada postao Real Madridova prva meta i razumljivo je da je kraljevski klub spreman platiti 100 milijuna funti – što bi oborilo sve prethodne tranasfer rekorde za vratara.

Trenutačni rekord za vratara iznosi 34.7 milijuna funti, koje je Manchester City platio za Edersona prošlog ljeta, a taj sporazum je oborio rekord od 32.6 milijuna funti koje je držao Gianluigi Buffon otkako je došao u Juventus iz Parme 2001. godine.

Courtoisov ugovor na Stamford Bridgeu istječe krajem iduće sezone i unatoč potvrđivanju pregovora o produljenju ugovora ovog mjeseca, govorio je o svojoj želji za povratkom u Španjolsku jednog dana.

[su_bonus]

“Moja osobna situacija povezana je sa gradom Madridom, poznata je”, rekao je Courtois za belgijski list Sport. “Moje dvoje djece zamo žive sa svojom mamom, svaki dan se gledam sa svojom kćerkom na Facetimeu, često mi govori kako joj nedostajem. Moj sin je također još uvijek mali da bi tako komunicirao.”

“Kad god imam priliku, pokušavam se vratiti u Španjolsku. Nije uvijek lako.”

“Da, moje srce je u Madridu, logično i razumljivo, a sigurno je da ću se jednog dana vratiti tamo”, dodao je vratar. “Volim Španjolsku, volio sam taj grad, proveo sam tri fantastične godine tamo.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!