NaslovnicaVijesti10 godina magije: Pogledajte video koji je Real Madrid objavio o Luki...

10 godina magije: Pogledajte video koji je Real Madrid objavio o Luki Modriću

Na današnji dan prije 10 godina kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić predstavljen je kao igrač Real Madrida.

Početak njegove klupske karijere nije bio zadovoljavajući, čak je u Marcinoj anketi proglašen najgorim transferom u španjolskom prvenstvu za 2012. godinu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ono što je uslijedilo godinama nakon toga bilo je pisanje povijesti. Modrić je s Real Madridom osvojio 21 trofej, od toga pet za najbolju momčad Lige prvaka i tri za najbolju momčad španjolskog prvenstva.

Osvojio je i niz osobnih nagrada pa je tako dva puta proglašen najboljim veznim igračem La Lige, dva puta najboljim veznim igračem Lige prvaka, tri puta je bio u UEFA-inoj momčadi godine, a sjajna 2018. godina donijela mu je i Zlatnu loptu.

Na dan dolaska u klub, ali i ono što je uslijedilo u tih 10 godina, podsjetio je Real Madrid na svojim društvenim mrežama objavivši video s najvažnijim i najboljim Modrićevim potezima od njegova dolaska u klub.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!