NaslovnicaVijestiReal Madrid v Manchester City: Što kažu menadžeri i moguće postave

Real Madrid v Manchester City: Što kažu menadžeri i moguće postave

Real Madrid v Manchester City igraju večeras u 20:45h. Manchester City će imati Silvu i Yaya Toure-a koji se vraćaju nakon ozljede i to će im puno značiti, ali da li će to biti dovoljno da se prođe dalje?

Real Madrid v Manchester City

Posljednji put kada je Manchester City igrao na Bernabeu, završilo je Jose Mourinhovim jubilarnim zakucavanjem Manchester Citjya na njihove zidove u svlačionici.

Zinedine Zidane

“Bio bi to neuspjeh. Mi smo u dobroj formi i želimo proći dalje. To će biti vrlo teška utakmica i ako ne prođemo dalje to bi bio neuspjeh, jer to je ono što želimo. Bit će teže nego u prvoj utakmici, zato što će sve biti odlučeno. Mi smo svjesni toga. Poštovati ćemo protivnika, jer oni imaju dobre igrače, pogotovo u napadu.”

[su_sportingbet_euro2016]

Manuel Pellegrini

Ovo su dvije momčadi sa dobrim igračima. Predstava je mogla biti mnogo bolja. Teško je u polufinalu Lige prvaka, kada je nešto važno kao gol u gostima i koncept ‘ne izgubiti u gostima’, tako da u slučaju Madrid, može biti opravdano. Ako analiziramo igru nitko ne može biti zadovoljan sa Aguerom, niti Silvom, De Bruyneom, Navasom, Benzemom, Baleom, Modrićem ili u generalnom smislu, sa svim kreativnim igračima, ni jedan tim nije stvarao šanse. Koje su brojke? Joe Hart je obranio iz dva kornera, Pepe je napravio nekoliko važnih intervencija, ali nažalost bilo je vrlo malo kreativnosti. Najvažnija stvar je pobijediti. Ne želim pobijediti sa greškom suca, kao sa Malagom i Borussijom Dortmund. To je nepotpun osjećaj. Ne sviđa mi se kada je stadion pun u polufinalu i milioni nas gledaju na televiziji, pa da se mi kvalifikujemo zbog sudije. Mislim da to nije uredu. Šanse da prođemo u finale su mnogo bolje sa dobrom igrom.”

Moguće postave

Real Madrid: Navas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos; Bale, Benzema, Ronaldo

Man City: Hart; Sagna, Kompany, Otamendi, Clichy; Fernando, Fernandinho, Navas, Toure, De Bruyne; Aguero

Real Madrid VS Manchester City
Pick: Pobjeda Real Madrida

Screenshot_4

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!