NaslovnicaVijestiReal Madrid zainteresovan za španjolskog nogometaša sa Anfielda

Real Madrid zainteresovan za španjolskog nogometaša sa Anfielda

Agent Alberto Morena, rekao je da je “Kraljevski klub” zainetresovan za lijevog beka Liverpoola. Moreno je priznao da je nezadovoljan što nije standardan kod Brendan Rodgersa, ali je postavo prvi izbor od dolaska Kloppa.

Real Madrid zainteresovan za španjolskog nogometaša

“Logično je da se timovi raspituju za takvog igrača. Real Madrid je pitao za njega. Najbolji timovi Španije, ali i neki drugi ga takođe žele.”

“Moreno bi bio oduševljen. Liverpool je takođe veliki klub. Alberto Moreno ima ugovor sa njima i prvi se pita”, rekao je agent španskog fudbalera.

Alberto Moreno Pérez (Sevilla, 5. srpnja 1992.) je španjolski nogometaš. Moreno trenutačno igra kao lijevi branič za Liverpool F.C.. U 2013, Moreno je bio uključen u idealni tim turnira UEFA Euro U-21.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

12 augusta 2014. godine su završeni pregovori koji su trajali mjesec i pol dana, i Moreno je potpisao ugovor vrijedan 12 miliona funti, stigao je iz Seville.

26 augusta debitirao je za Liverpool protiv Manchester City-a, gdje je odigrao cijelih 90 minuta u utakmici koju je Liverpool izgubio u gostima rezultatom do 3-1. Prvi gol je postigao pet dana kasnije, gdje je Liverpool pobijedio Tottenham u gostima, rezultatom 3-1.

29 decembra postiže još jedan pogodak, ovaj put na Anfieldu protiv Swanseaja u pobjedi Liverpoola od 4-1.

Ove sezone prvu utakmicu je odigrao 20 septembra, i odmah je asistirao za Danny Ingsa koji je spasio Liverpool poraza od Norwich City-a. Moreno je proglašen kao igrač utakmice.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!