NaslovnicaVijestiREAL MADRID ZAVRŠAVA TRANSFER U NAREDNIH 48 SATI: Stiže zamjena za Modrića...

REAL MADRID ZAVRŠAVA TRANSFER U NAREDNIH 48 SATI: Stiže zamjena za Modrića i koštat će ih 89 milijuna funti!

Real Madrid završava transfer u narednih 48 sati. Stiže zamjena za Modrića i koštat će ih 89 milijuna funti! Real Madrid je navodno željan da konačno zapečati transfer za igrača Lazija Sergej Milinkvović-Savića u narednih 48 sati.

Real Madrid završava

Internacionalac Srbije je postao jedan od najatraktivnijih igrača u Europi odmah nakon njegovih očaravajućih nastupa u Seriji A i nema sumnje da bi mogao biti važan dodatak na Bernabeu.

Prema riječima Don Balona, Madridski veznjak Luka Modrić želi otići iz kluba u Inter ovog ljeta, a Milinković-Savić bi mogao biti idelana zamjena.

[su_bet365_koeficijenti]

Međutim, Don Balon izvještava da je Real željan da brzo ostvari taj transfer i postavili su rok na 48 sati za dovršetak ovog transfera.

>> Zaradite na transferu Luke Modrića u Inter

Ostaje nam da vidimo hoće li se Real Madrid uspjeti dogovoriti za cijenu, a Don Balon izvještava da Lazio želi oko 89 milijuna funti za svoju zvijezdu.

[su_bet365_100bonus]

To sigurno izgleda kao cijena koju vrijedi platiti za vrhunskog igrača na važnoj poziciji za Los Blancose, ali s obzirom na njihovo relativno mirno ljeto do sada, možda je malo riskantno da plaćaju više od zadane cijene za novo pojačanje.

Ipak, ako igrač koji je utjecajan kao Modrić ode iz kluba, onda bi trebalo značajno ulaganje kako bi ga zamijenili u veznom redu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!