NaslovnicaVijestiREAL MADRID ŽELI DOVESTI POJAČANJE OD 110 MILIJUNA EURA: Sergio Ramos i...

REAL MADRID ŽELI DOVESTI POJAČANJE OD 110 MILIJUNA EURA: Sergio Ramos i društvo ga ne žele u svojoj ekipi!

Real Madrid želi dovesti pojačanje od 110 milijuna eura. Sergio Ramos i društvo ga ne žele u svojoj ekipi! Sergio Ramos i neki njegovi suigrači iz Real Madrida ne favorizuju transfer zvijezde Intera i Argentine. Naime, navodi se kako bi Mauro Icardi trebao preći na Santiago Bernabeu, no branič Španjolske nije sretan sa tim, kao ni njegovi suigrači.

REAL MADRID ŽELI

Izvještaji nam stižu iz Don Balona, koji tvrdi da je napadač dostupan po cijeni od 110 milijuna eura, te da Ramos i njegovi suigrači ne žele da se igrač preseli u glavni grad Španjolske.

Don Balon je ranije izjavio da je klub oduševljen Icardijem i da ga žele dovesti ovog ljeta, no nakon vijesti o Ramosu i njegovim suigračima, zanimljivo će biti vidjeti hoće li Real i dalje juriti sa interesom za napadača.

[su_bet365_100bonus]

Pomalo je iznenađujuće vidjeti kako se zvijezda Los Blancosa ne slaže sa transferom Icardija na Santiago Bernabeu, jer se igrač pokazao kao jedan od najboljih europskih strijelaca posljednjih nekoliko sezona.

Argentinac je uspio zabiti ukupno 107 golova na svim natjecanjima od početak 2013/14, što je zaista fantastičan povratak.

[su_bet365_koeficijenti]

Icardijeva sposobnost da završi sve vrste šansi sa nogom i glavom, čini ga cijenjenom imovinom na San Sirou, a navijači bi sigurno bili slomljenog srca ukoliko bi vidjeli Icardijeva leđa.

Međutim, to ne izgleda nešto što bi se navijači Nerazzurra trebali brinuti, jer kruže vijesti da Ramos i društvo ne žele Icardija u ekipi u glavnom gradu Španjolske.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!