NaslovnicaVijestiReal Madrid i Zidane će biti neuspjeh ukoliko ne sruše snove Manchester...

Real Madrid i Zidane će biti neuspjeh ukoliko ne sruše snove Manchester Cityju

Real Madrid i Zidane će biti neuspjeh ukoliko ne sruše snove Manchester Cityju. Menadžer Real Madrida, Zinedine Zidane vjeruje da njegov tim ima obavezu doći do finala Lige prvaka i srušiti sve snove Manchester Cityja, koji se prvi put u povijesti kluba plasirao u polufinale, a ovo bi im bilo i prvo povijesno finale, ukoliko bi prošli dalje naravno.

Real Madrid i Zidane

“To će biti teško, ali ako mi ne prođemo to će biti neuspjeh”, rekao je on. “Mi smo govorili da nismo osvojili još ništa. Mi ćemo dati sve od sebe da napredujemo i ostvarimo svoje snove.”

Početna prednost je veliki faktor na Bernabeu stadionu, gdje je Real Madrid slomio sve svoje protivnike ove sezone u Ligi prvaka – pobjeđujući svih pet utakmica kod kuće, dok su postigli 18 golova a primili niti jedan.

Odbrambeni veznjak Real Madrida, Casemiro je rekao: “Početna prednost će pomoći. Naši navijači su jaki i daju nam malu prednost. Mi računamo na naše navijače i siguran sam da nas neće iznevjeriti.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Golman Keylor Navas se složio, rekavši: “Taj osjećaj kada su navijači unutar Bernabeu-a, to je je neobjašnjiv osjećaj. Mi ćemo pokušati loviti svaku loptu i svaki igrač će dati sve od sebe kako bi se osigurao prolaz i to da sve radi savršeno.”

No, Cristiano Ronaldo je upozorio: “Ako je Manchester City stigao do polufinala , onda je to zato što su odličan tim. Izbacivši PSG nije jednostavan zadatak, ali su oni uspjeli to učiniti. Oni su momčad sa vrlo malo slabosti.

Branič Cityja Eliaquim Mangala rekao je da rezultat od 0-0 nije loš za njegovu momčad i dodao je: “Mi se branimo vrlo dobro i nismo primili gol, što je vrlo važno za nas. Znamo da će to biti teška utakmica protiv Real Madrida, a i oni igraju dobro kod kuće, ali i mi smo igrali dobro u ostalim utakmicama, tako da se nadam da ćemo ostvariti svoje snove i proći u prvo finale.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!