NaslovnicaVijestiReal "obija" kasu, planira da plati veznjaka nevjerovatnih 300 milijuna eura!

Real “obija” kasu, planira da plati veznjaka nevjerovatnih 300 milijuna eura!

Real Madrid želi da formira nove Galacticose, a kao jednu od glavnih meta označio je sjajnog veznjaka, za kojeg je spreman da izdvoji nevjerovatnih 300 milijuna eura!

U poslednje vrijeme, u vezu s “kraljevskim klubom” najčešće se u vezu dovode Neymar, Harry Kane, Eden Hazard, David De Gea…

Klub sa Santiago Bernabeua navodno je spremio ogroman budžet za naredni prijelazni rok, u želji da započne novu eru Galacticosa, a spominje se cifra do čak 570 milijuna eura.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ali, bez obzira na ove glasine, zaista je skoro nemoguće vidjeti kako bi uspjeli da potroše ovoliki novac, jer čak ni Los Blancosi koji finansijski stoje sjajno, sebi ne bi mogli da priušte da ni sa prodajama ulože 570 miliona evra u tri igrača.

Ipak, ukoliko bi Cristiano Ronaldo eventualno napustio klub, iako prema poslednjim saznanjima, namjerava da ostane u Madridu, to bi otvorilo mnoge opcije Florentinu Perezu, te svakako da bi tada imao mnogo veći manevarski prostor.

Zvijezda vrijedna 131 milijun funti odbila Barcelonu zbog Messija: Želim se dokazati u Realu

570 MILIJUNA EURA ZA TRI IGRAČA: Perez započinje novu Galacticos eru

Povratak Neymara u Španjolsku je sve češća tema nogometne javnosti u posljednje vrijeme, a navodno, Brazilac se povjerio najbližim prijateljima kako sanja o povratku i selidbi na Santiago Bernabeu. Real je navodno spreman da ga plati basnoslovnih 400 milijuna eura…

Međutim, brazilski as nije jedini nogometaš za kojeg, prema navodima medija, Real planira da “obije” kasu.

Prema engleskom Sunu, Madriđani će pokušati da ubijede Paula Pogbu da se preseli na Santiago Bernabeu, iako je francuski veznjak rekao kako je sretan u Unitedu, nakon povratka u taj klub prije godinu i po dana.

Ipak, izvijesno je da ćemo za eventualne spektakularne transfere poput ovog, morati pričekati makar do ljeta.

Real je večeras uvjerljivo slavio na Mestalli protiv Valencije (4:1), ali još uvijek se nalaze na četvrtom mjestu, sa 2 boda manje od večerašnjeg protivnika, te jednim više od petoplasiranog Villareala (uz utakmicu manje).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!