NaslovnicaVijestiREAL predmet sprdnje, najviše se rugaju u Barceloni!

REAL predmet sprdnje, najviše se rugaju u Barceloni!

Utakmica kupa Španjolske između Cadiza i Reala sigurno se neće pamtiti po pobjedi madridskog sastava sa 3:1 već po nevjerojatnom propustu čelnika Reala i glavnog trenera Beniteza. Podsjetimo
Rafa Benitez je u momčad uvrstio Rusa Denisa Cherysheva koji je susret trebao propustiti zbog tri žuta kartona o ćemu smo pisali za vrijeme utakmice!

Cheryshev izlazi

Da stvar bude gora ovakav propust nije se Benitezu dogodio prvi puta u karijeri pa je tako 2001. kada je vodio Valenciju u kupu protiv Novelde (trećeligaša) u igru ubacio Rumunja Serbana koji je bio četvrti igrač van EU, a dopuštena su samo tri stranca u prvih jedanaest. Zbog toga je Valencija izbačena iz kupa, a ovoga puta mogla bi ga dočekati ista sudbina.

Realovi navijači koji su u velikoj mjeri za odlazak Beniteza, ali i predsjednika Pereza, a to su najbolje pokazali nakon derbija s Barcelonom na Santiago Bernabeu, sada su potpuno ogorčeni i ponovno traže njihove ostavke. I dok su u Realu pod velikim pritiskom, a Cadiz je podigao tužbu protiv kraljevskog kluba ostatak Svijeta se naslađuje nevjerojatnim propustom.

 

[su_bet365_watch_live_football_mali]

 

Naravno najviše podsmijeha je katalonskoj prijestolnici Barceloni, gdje nakon pobjede u derbiju kada su slavili sa 4:0 sada imaju dodatnog razloga za provociranje omraženog im rivala. Naravno najviše u provokacijama prednjači Pique koji je vjerojatno najnepopularnija osoba u Madridu.

 

  No njemu se pridružio i najbolji igrač Svijeta Leo Messi koji je također presretan zbog vjerojatnog izbacivanja Reala iz kupa Španjolske.

 
Evo kako su navijači za vrijeme utakmice pjevali i sprdali Beniteza, koji je sada uistinu postao predmet sprdnje i ukoliko ostane na klupi do kraja sezone, to će biti čudo.

 

Da stvar bude gora Benitez je za vrijeme utakmice mirno uživao u sendviču, ne sluteći za posljedice, a naravno u općoj sprdnji na njegov račun sada je i to došlo na naslovnice.

 

[excerptlist ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!