NaslovnicaVijestiReal priprema spektakularan transfer od 400 milijuna eura!

Real priprema spektakularan transfer od 400 milijuna eura!

Real Madrid priprema teren za spektakularan transfer od 400 milijuna eura, što bi bio apsolutni svjetski rekord! Naravno, iza svega stoji Florentino Perez, predsjednik “kraljevskog kluba”.

Kako je Marca spektakularno najavila, “kraljevski klub” uveliko priprema teren da za godinu i po dana dovede Neymara u svoje redove i to za grandioznih 400 milijuna eura.

Madridski Real već je počeo sprema mega bombu za prijelazni rok ljeta 2019!

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Iza čitave operacije oko dovođenja genijalnog Brazilca stoji predsjednik Reala Florentino Perez, a poznato je da kad on nešto naumi, to najčešće i ostvari… Pod svaku cijenu.

Angažiranje “galacticosa” u prethodna dva desetljeća je njegova ideja iako još od 2014. u Real nije stigla velika zvijezda. U poslednje vrijeme u vezu s Madriđanima dovode se Hazard, Kane i Salah, ali niko od njih nije na Neymarovoj razini.

Transfer glasine: Real Madrid kupuje novog Galaktikosa, Liverpool zamjenu za Coutinha pronašao u Premier ligi, United dovodi sjajnog napadača

I ovo je moguće: Messiju se je ovo desilo prvi put nakon 2007. godine i nakon 302 utakmice u nizu

Marca također, ističe da Real nema namjeru otima Brazilca od PSG koji ga je doveo za rekordnih 222 milijuna, već da će to biti ostvarenje Neymarove želje da zaigra u najtrofejnijem klubu na svijetu, pošto su i njegove igračke ambicije da s trona skine Ronalda i Messija koji su nedvojbeni vladari nogometnog planeta u proteklih deset godina.

U poslednje vrijeme sve su glasnije spekulacije o nezadovoljstvu Cristiana Ronalda u madridskom klubu, a navodno je zahtijevao da mu se smanji otkupna klauzula. Portugalac je nezadovoljan jer smatra da ga klub ne tretira kako zaslužuje, pošto je i na individualnom i na klupskom planu osvojio sve što se moglo osvojiti, a Messi i pored toga ima unosniji ugovor u Barci.

Ukoliko bi Ronaldo napustio Real, šanse za transfer Neymara u Madrid bi itekako porasle, no zasad je sve u rangu glasina, a izvijesno je da ćemo za takve eventualne transfere morati pričekati najmanje do ljetnjeg prijelaznog roka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!