NaslovnicaVijestiREAL PRONAŠAO NAPADAČA OD 60 MILIJUNA EURA: Zvijezda dolazi tek na kraju...

REAL PRONAŠAO NAPADAČA OD 60 MILIJUNA EURA: Zvijezda dolazi tek na kraju ove sezone!

Real pronašao napadača od 60 milijuna eura. Zvijezda dolazi tek na kraju ove sezone! Real Madrid je navodno u potjeri za Timo Wernerom, nakon što je RB Leipzigov napadač glavni izbor za zamjenu Karim Benzeme.

REAL PRONAŠAO

Španjolska publikacija Don Balon tvrdi da je Real Madrid spreman odustati od potjere zvijezde Valencije Rodriga i krenuti za novom zvijezdom koja je u formi. Glavni cilj do kraja sezone je da se zamijeni Karim Benzema, iako su doveli Mariano Diaza.

Los Blancosi razmišljaju o transferu jednog od bivših ciljeva, a to je napadač RB Leipziga Timo Werner.

[su_bet365_100bonus]

Florentino Perez je čovjek na misiji. Misija je pronaći potencijalnog napadača koji će nadoknaditi golove Cristiana Ronalda.

Real Madridov napadač Karim Benzema nije bio impresivan u posljednjih nekoliko sezona i predsejdnik je pokušavao zamijeniti Francuza sa igračem koji može voditi napadačku liniju sljedećih 10 godina.

>> POSTAVI BESPLATNU PROGNOZU!

Julen Lopetegui je želio kratkoročnu opciju iz Valencija, zvijezdu Rodriga, no Perez je odbacio ideju da krene za 27-godišnjakom i umjesto toga odlučio da se vrati na profil koji su razmatrali prije Svjetskog prvenstva 2018. Timo Werner je čovjek na klupskom radaru koji bi trebao biti novo lice napadačke linije Real Madrida od sljedeće sezone.

[su_bet365_koeficijenti]

Timo Werner se utemeljio kao napadač svjetske klase nakon što se borio u ranim fazama svoje karijere. Njemački reprezentativac je zabilježio pristojan broj od 13 golova i sedam asistencija u Bundesligi prošle sezone.

No, zvijezda RB Leipziga je razočarala sa svojom izvedbom na Svjetskom prvenstvu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!