NaslovnicaVijestiReal pronašao nasljednika za Zidanea

Real pronašao nasljednika za Zidanea

Real pronašao nasljednika za Zidanea! Nakon poraza od Barcelone, počele su razne špekulacije da li će i naredne sezone na klupi Reala sjediti Zinedine Zidane. Kao mogući nasljednjik spominje se sadašnji selektor Njemačke, Joachim Loew.

Real pronašao nasljednika za Zidanea

Bez obzira koliko tutula osvojili, ako sjedite na klupi Reala vaša pozicija nikad nije sigurna. Real Madrid je ekipa poznata po tome da često mjenja trenere. Za tu klupu morate imati nešto posebno, kada vas dovode ne gledaju se samo vaši rezultati nego i karizma.

>> Marseille potvrdio interes za Arsenalov dvojac

Nakon poraza u nedjelju na El Clasicu na domaćem terenu protiv Barcelone i neuvjerljive izjave Zinedine Zidanea o njegovoj budućnosti na klupi Reala, već su počele glasine o mogućem nasljednjiku francuza. Ukoliko Real Madrid ove godine ne osvoji ni jednu titulu, Zinedine Zidane će dobiti nogu kao i njegov prethodnik Carlo Ancelotti.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Na listi trenera koji bi mogli dobiti priliku da treniraju Real, spominje se njemački trener Joachim Lowe, koji inače ima ugovor sa njemačkim nogometnim savezom do 2020. godine. Löw je prva želja  čelnih ljudi u Madridu, a na listi želja takodje se nalaze Mauricio Pochettino i Antonio Conte.

Teško je vjerovati da će Conte napustiti klupu Chelsea, a Pochettino želi završiti misiju u Tottenhamu koju je započeo, te je isto tako teško očekivati da napusti klupu ekipe iz Londona.

Status Zidanea uveliko ovisi o rezultatu dvomeča sa Atleticom. Ukoliko Francuz barem prodje u finale i pri tom osvoji špansku ligu, možda ga i budemo gledali još jednu godinu na kraljevskoj klupi.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!