NaslovnicaVijestiReal pronašao zamjenu za Balea, i to u Bundesligi?!

Real pronašao zamjenu za Balea, i to u Bundesligi?!

Real Madrid pronašao je zamjenu za Balea, tvrde mediji, a riječ je o nogometašu koji je ove godine eksplodirao u njemačkoj Bundesligi.

Real Madrid zainteresiran je za mladog napadača Bayera iz Leverkusena, 20-godišnjeg Jamajčanina Leona Baileyja, javio je ESPN.

U upravo završenom prvenstvu Bundeslige mladi je krilni igrač naprosto eksplodirao u redovima Werkselfa, postigavši devet pogodaka uz šest asistencija. S tri gola dao je i svoj doprinos Bayeru u njemačkom kupu, gdje su zaustavljeni tek od Bayerna u polufinalu(2:6)

[su_champions_league]

Bayer se ove sezone uspio kvalificirati ”samo” za Europa Ligu, osvojivši peto mjesto na tabeli, ali Bailey je jedno od otkrića minule sezone. Navodno je Bayern München za njega ponudio 60 milijuna eura, a interes pokazuju i drugi europski teškaši, primjerice Manchester City.

U Realu ovog brzonogog mladića vide kao zamjenu za Garetha Balea, koji još nije siguran hoće li ostati na Bernabéu. Baleu će vjerojatno puno toga po pitanju budućnosti ovisiti o subotnjem finalu lige prvaka u Kijevu protiv Liverpoola.

Što se tiče Leona Baileyja i njegova eventualnog prelaska u Madrid, kamenom spoticanja mogla bi biti jedino očekivanja Bayera po pitanju odštete. Čelni ljudi iz Leverkusena signalizirali su kako onaj tko uistinu želi mladog i nadarenog Jamajčanina, mora biti spreman potpisati brojku veličine 100 milijuna eura na ime odštete.

Pitanje je, naravno, koji je to klub spreman platiti toliko za mladića koji se tek počinje dokazivati na velikoj sceni, a još nije debitirao ni za nacionalnu vrstu svoje zemlje. Inače, Leon Bailey je u Bayer stigao na početku prošle sezone iz belgijskog Genka, za kojega je od 2015. do 2017. odigrao 56 utakmica i postigao osam golova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!