NaslovnicaVijestiReal sve bliže transferu talentiranog golmana

Real sve bliže transferu talentiranog golmana

kepa arrizabalaga

Kako se bliži zimski prijelazni rok sve više slušamo o tome koga će Real dovesti. Real nije radio velike transfere do sada jer je svima bilo očito kako Zidane vjeruje postojećoj postavi i kako je ona dovoljna da se osvoje dvije uzastopne Lige prvaka. No, stvari više nisu iste, nema Pepea, Jamesa, Morate i Danila, a došli su ‘neki novi klinci’ kojima Zidane baš i ne vjeruje toliko pa su rotacije u momčadi ove sezone dosta slabije. Rezultat je također slabiji i logičan slijed događaja je kupovina nakon Božića. Priča se o dovođenju Bonuccija, Davida Luiza, Salaha, Icardija, ali i o Kepi Arrizabalagu, talentiranom golmanu čiji je transfer ove zime najrealniji.

Mladi golman Bilbaa ima govor do 30.06.2018. godine, što znači da on već ovu zimu može birati klub u koji će na ljeto ići besplatno, no Real ne želi čekati ni toliko. Real već dugo pregovara s Kepom i njegovim menadžerom i vjerojatno je to i razlog zašto mladi golman odbija potpisati novi ugovor.

Real Madrid spreman je otkupiti njegov ugovor početkom zimskog prijelaznog roka za 20 milijuna eura, a prema pisanju Marce taj dogovor sve je izvjesniji. 23-ogodišnji Španjolac velika je želja Zidanea i Pereza. Posebno iz razloga što Perez želi imati momčad sačinjenu od najtalentiranijih Španjolaca kao što su Ceballos, Llorente, Hernandez, Asensio, Isco…

[su_no1forfootball]

keylor navas

Što s Keylorom?

Keylor Navas za 2 tjedna napunit će 31 godinu i naravno da iz tog razloga Real već duže traga za njegovom zamjenom. Od prvog dana otkako je došao u ‘kraljevski klub’ na Keylora Navasa gleda se kao na privremeno rješenje dok se ne dovede neko zvučno ime. Pokušavao je Real godinama dovesti David De Geu, čak i mladog Donnarummu, zanimalu su se čak i za Courtoisa, ali na kraju nitko nije došao, a Keylor je s Realom ispisao povijest – osvojivši Ligu prvaka dvije godine uzastopce.

Real treba biti zahvalan Keyloru na svemu što je dao, a on svoju potencijalnu budućnu konkurenciju (Kepu) komentira na ovaj način:

  • Ne moram se nikome dokazivati. Moram uživati u svojoj karijeri u Real Madridu, nikada ne znate što vam budućnost donosi, ali onaj tko je ovdje to sam ja!”

I zaista, onaj tko je trenutno broj 1 ‘kraljevskog kluba’ to je Keylor Navas, ali Kepa Arrizabalaga sve je bliže.

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!