NaslovnicaVijestiREAL U SIJEČNJU DOVODI ZAMJENU ZA RONALDA? Zvijezda će ih koštati oko...

REAL U SIJEČNJU DOVODI ZAMJENU ZA RONALDA? Zvijezda će ih koštati oko 100 milijuna eura!

Real u siječnju dovodi zamjenu za Ronalda? Zvijezda će ih koštati oko 100 milijuna eura! Postigao je 40 golova i bit će zamjena za Cristiana Ronalda! Napadač PSG-a Edinson Cavani je bio transfer meta Real Madrida na ljetnom prijelaznom roku.

Real u siječnju

Edinson Cavani je postigao 40 golova u 48 utakmica prošle sezone za PSG i 49 u 50 u sezoni prije toga.

Sposobnost urugvajskog profesionalnog nogometaša da postiže golova u skoro svakoj utakmici koju igra, je dovela do toga da Real Madrid u njemu vidi zamjenu za Cristiana Ronalda.

Cristiano Ronaldo je napustio Real Madrid i preselio se u Italiju, gdje će igrati za Juventus ove sezone.

[su_bet365_100bonus]

Prema podacima prikupljenim od strane AS-a, Edinson Cavani je spreman za prelazak u Real Madrid u narednom prijelaznom roku.

Edinson Cavani sanja o igranju za osvajače Lige prvaka i mogao bi završiti svoju karijeru u Europi igrajući u glavnom gradu Španjolske, to jest u Madridu.

Prema podacima koje je prikupio AS, Real Madrid će navodno da ponudi 100 milijuna eura za Edinson Cavanija na zimskom prijelaznom roku.

No, ima jedna caka u ovim izvještajima, a to je da Cavani ima 31 godinu, a Ronaldo je imao 33. Zašto bi zamjena Cristiana Ronalda bila samo dvije godine mlađa od njega i zašto bi ga Real Madrid plaćao 100 milijuna eura samo da bi igrao godinu ili dvije na najboljem nivou.

[su_bet365_koeficijenti]

Nismo sigurni koliko je ovo istina, ali strani mediji navode da je Cavani meta broj jedan za Real Madrid kada je u pitanju zamjena za portugalsku zvijezdu koja je otišla u Juventus.

Zaista nam nema nikakvog smisla i zbog toga ćemo sačekati do siječnja i vidjeti kako će se stvari odvijati u stranim medijima. Ako Real Madrid dovede Cavanija za 100 milijuna eura, onda bi sigurno napravili grešku. No, tko smo mi da im to kažemo!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!