NaslovnicaVijestiI Real u utrci za sjajnog veznjaka, njegova cijena - 170 milijuna...

I Real u utrci za sjajnog veznjaka, njegova cijena – 170 milijuna eura!

Real Madrid se uključio u utrku za sjajnog veznjaka, za kojeg će morati da dobro “zavuče” ruku u kasu, s obzirom na cijenu od 170 milijuna eura.

Real je sastavio listu potencijalnih pojačanja za ljeto, a španska Marca, uvijek dobro obaviještena o zbivanjima u “kraljevskom klubu”, otkrila je da je među 25-30 imena i Sergej Milinković-Savić.

Kako se navodi, prvak Europe će s pažnjom pratiti partije veziste Lazija tokom proljećne polusezone, i ukoliko bude zadovoljio sve kriterijume, pokušaće da ga dovede.

[su_watch_live_football]

Španjolski list navodi da će predsjednik Florentino Perez morati da dobro zavuče ruku u džep ako se bude odlučio za ovaj transfer, jer su iz Rima poručili da reprezentativac Srbije košta 170 milijuna eura.

Mora se priznati, visoka cijena, ali s obzirom na to da se popularni “SMS” nalazi na spisku želja još nekoliko bogatih i moćnih velikana, poput PSG-a, Juventusa, Manchester Uniteda, Manchester Cityja, te da su cijene na nogometnom tržištu vrtoglavo skočilo, zahtjevi Lazija su donekle i razumljivi.

Marca ističe da je 22-godišnji član Lazija rođen u Španjolskoj, i da bi to mogao da bude faktor koji će presuditi da dođe u Real. Navodi se da je njegov otac Nikola, takođe nogometaš, bio član Almerije i Lleide, gdje je Sergej rođen.

Sergej Milinković-Savić je svoju nogometnu karijeru počeo u Vojvodini gdje je igrao sve do 2014. godine, a zatim prešao u belgijski Genk za milijun eura odštete. U Genku je igrao jednu sezonu, a zatim prelazi u talijanski klub za 9 milijuna eura.

Tokom debitantske sezone, Milinković-Savić je imao 35 nastupa i postigao tri gola za Lazio u svim natjecanjima. U svojoj drugoj sezoni u Laziju, dao je sedam golova na 38 utakmica. U tekućoj sezoni, postigao je 9 golova na 32 utakmice, uz 6 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!