NaslovnicaVijestiPEREZ PRAVI PROBLEME: Prodaje zvijezdu od 200 milijuna da bi doveo zvijezdu...

PEREZ PRAVI PROBLEME: Prodaje zvijezdu od 200 milijuna da bi doveo zvijezdu Chelseaja za 60 milijuna eura!

Perez pravi probleme! Prodaje zvijezdu od 200 milijuna da bi doveo zvijezdu Chelseaja za 60 milijuna eura! Real Madrid je navodno spreman prodati ključnu zvijezdu Marcela, a klub ga želi zamijeniti Chelseajevom i Španjolskom zvijezdom Marcos Alonsom.

Perez pravi probleme

Prema Don Balonu, predsjednik kluba Florentino Perez je prihvatio da je vrijeme da se riješi brazilske zvijezde i sada želi dovesti Alonsa da zmijeni Marcela na toj lijevoj strani.

Izvješće također govori da Perez želi uraditi sve kako bi prodao Marcela i obezbijedio dolazak Alonsa u siječnju.

Marcelo, koji ima klauzulu od 200 milijuna eura u svom ugovoru, odigrao je veliku ulogu u Realovih nekoliko prethodnih sezona, a definitivno bi bio udarac za klub kada bi otišao.

Međutim, dovođenje Alonsa za zamjenu brazilskog internacionalca bi definitivno ublažio udarac Marcelovog odlaska, pogotovo kada je dostupan po cijeni od 60 milijuna eura.

Španjolski internacionalac je dokazao tijekom nekoliko godina sa Chelseajem da definitivno ima ono što je potrebno kako bi doprinio u smislu golova za Real, budući da je od svog dolaska u 2016. godini zabilježio nekoliko golova za Plavce.

Odlazak Marcela bi ostavio veliku prazninu koju bi Alonso mogao ispuniti ako se pridruži Los Blancosima, a za kojeg smo sigurni da će Španjolac dorasti tom zadatku, ako bu se bude dalo vremena u prvoj postavi u glavnom gradu Španjolske.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!