REAL NAPRAVIO JOŠ JEDNU PONUDU ZA PAULA POGBU: Primamljiva ponuda od 44 milijuna funti + zvijezda Los Blancosa!

Manchester United je navodno primio transfernu ponudu za Paula Pogbu i ovo je jedna vrlo primamljiva ponuda, ako je vjerovati stranim medijima.

REAL NAPRAVIO

Španjolski izvori tvrde da su Crveni vragovi spremni pustiti Pogbu da se pridruži Real Madridu u dogovoru koji će im donijeti 44 milijuna funti i Toni Kroosa u ekipu kao dio dogovora.

Budućnost Pogbe u Manchester Unitedu je pod velikom sumnjom ovog ljeta, a možda će i ova intrigantna ponuda za novac plus igrač dati povoda Unitedu da pusti svog najboljeg igrača.

Navijači Uniteda su podijeljeni po pitanju ovog transfera, a mnogi žele vidjeti Paul Pogbu kako ostaje na Old Traffordu i poboljšava se, kao i to da postaje lider ove ekipe.

Međutim, mnogi će također osjetiti da je Francuz dobio svoju šansu i da ne izgleda kao igrač koji je sposoban postati jedan od najboljih na svijetu.

Ipak, njegova cijena ostaje visoka, tako da bi United mogao zaraditi veliku sumu novca od njega i dovesti jedno iskusnog igrača kao Toni Kroosa u svoju ekipu, kako bi im dao nešto što njihov tim stvarno nema.