NaslovnicaVijestiReal želi dovesti igrača iz Atletico Madrida

Real želi dovesti igrača iz Atletico Madrida

Šampion Evrope Real Madrid prekršiće nepisani dogovor s gradskim rivalom Atleticom jer želi aktivirati klauzulu i dovesti Thea Hernándeza, piše Marca.

dovesti

Real je spreman za 24 milijuna eura dovede Hernandeza i prekrši nepisano pravilo dva madridska kluba da ne dovode igrače iz suprotnog tabora.

Prvi čovjek Reala Florentino Perez na takav potez čekao je 17 godina, odnosno kada je Santiago Solari iz Atletica prešao u kraljevski klub, što je bio prvi transfer u njegovom prvom predsjedničkom mandatu.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Hernandez je ove sezone impresionirao na posudbi u Alavesu, bio je viđen njegov povratak na Vincente Calderon, ali po svemu sudeći završit u susjedstvu.

19-godišnji Hernandez je osam godina proveo u podmlatku Atletica, nakon čega je zaigrao za B tim, međutim još nije debitirao za prvi tim Atletica. Ove sezone na posudbi u Alavesu je zabilježio 24 nastupa, upisavši 4 asistencije. Nastupao je za U18, U19 i U20 reprezentacije Francuske.

>>Evo šta je Cristiano Ronaldo rekao umjetniku koji je napravio njegovu bistu

Real je spremio šestogodišnji ugovor za francuskog lijevog beka i sada je na igraču da li će prihvatiti ponudu, koji je prošlog ljeta produžio ugovor sa Atleticom do 2021, nakon čega je proslijeđen na posudbu u Alaves.

Rijetko koji nogometaš u povijesti je odbio klub sa 11 titula prvaka Europe i 32 trofeja prvaka Španjolske.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!