NaslovnicaVijestiRealova publika izabrala pojačanje koje žele!

Realova publika izabrala pojačanje koje žele!

Najpoznatiji Madridski sportski list Marca objavio je anketu na svom website-u u kojoj su pitali svoje čitatelje koga žele vidjeti u dresu Real Madrida. Zanimljivo, Marca ima website na engleskom i na španjolskom jeziku. Jednu domenu prate uglavnom čitatelji iz Španjolske, odnosno najviše iz Madrida, a drugi uglavnom Realovi fanovi iz cijelog svijeta i shodno tome rezultati se razlikuju.

Preko 100.000 čitatelja dalo je svoj glas na anketu o potencijalnim pojačanjima Real Madrida, a 85% čitatelja smatra kako ‘Kraljevski klub’ treba dovesti nekoga već u zimskom prijelaznom roku. Obje publike (Španjolci, a i fanovi iz svijeta) odabrale su istog igrača kao najpotrebnije pojačanje. Očito je kako je Realova publika najviše razočarana Benzemom, pa su kao najpotrebnije pojačanje odabrali Tottenhamovog napadača Kanea. Harry Kane dobio je 34% na španjolskom site-u te 29% na site-u na engleskom jeziku.

[su_watch_live_football]

Drugoplasirani je u oba slučaja Neymar Jr. koji je dobio oko 25%, a trećeplasirani se razlikuju po site-ovima. Publika iz Madrida više smatra kako bi trebao doći supertalent iz Pariza Kylian Mbappe, dok bi fanovi diljem svijeta više voljeli vidjeti Edena Hazarda u bijelom dresu. Zanimljivo, Španjolcima je Hazard tek na petom mjestu, a na četvrtom je Robert Lewandowski.

S druge strane, Marca je objavila kako imaju ‘insidersku’ informaciju da će Real Madrid ovu zimu dovesti samo golmana Athletic Bilbaa Kepa Arrizabalaga.

Isco i Modrić najbolji igrači

Realova publika u anketi na Marcinom portalu trebali su odabrati i najbolje i najgore igrače Real Madrida u 2017. godini. Najgoreg je bilo poprilično lagano pogoditi – riječ je “naravno” o Karimu Benzemi. Razlog ne iznenađuje ako znate da je ove sezone dominirao, osvojio 5 trofeja, a njihov glavni napadač zabio je mizernih 14 golova. Zanimljivo, Realova ‘devetka’ zabio je samo 3 ligaška gola na Santiago Bernabeu u 2017. godini.

[su_bonus]

Najbolji igrači su Luka Modrić i Isco. Mladi Španjolac najbolji je igrač godine po publici iz Španjolske, a Luka Modrić najbolji je igrač po publici koja Marcu čita na engleskom jeziku. Prema Španjolcima Isco ima 54% kao najbolji igrač, a Modrić 48%, dok s druge strane publika iz ostatka svijeta smatra kako je najbolji bio Modrić s 54%, a Isco drugi najbolji s 51%.

Zanimljivo da Realova publika nije odabrala Cristiana Ronalda, igrača koji je vukao klub u Ligi prvaka gdje je u knock-out fazi dao 10 golova – 5 Bayernu, 3 Atletico Madridu te 2 Juventusu. Za to je nagrađen ‘Ballon d’Or-om’, ali publika na Marci ne smatra ga najboljim igračem Real Madrida u 2017. godini.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!