NaslovnicaVijestiRed Bull-Ferrari 2016?

Red Bull-Ferrari 2016?

Nakon što je Red Bull i službeno potvrdio kako sljedeće sezone neće koristiti Renault motore, a fancuska momčad sve je bliže povratku u Formulu 1 kao tvornička momčad postavlja se pitanje čije motore će koristiti Red Bull. Jedine opcije koje im ostaju su Mercedes i Ferrari.

arrivabene

I dok Mercedes nije siguran želi li svojim motorima opskrbljivati Red Bull u Ferrariju navodno nemaju ništa protiv takve ideje, dapače Red Bull je već 2006. godine koristio motore Ferrarija. Za momčad Ferrarija bilo bi korisno da imaju još jednu snažnu momčad sa svojim motorima, zbog bržeg napretka, a navodno im ne smeta ni što postoji opasnost da Red Bull bude bolji od tvorničke momčadi. U Mercedesu se pak toga boje, jer im je važno da su oni najjača momčad pošto su puno uložili u tehnologiju i sada žele ubirati plodove toga, a i već isporučuju motore velikom broju momčadi. Ipak Mercedes privlači brend Red Bulla, ali ipak čini se kako od te suradnje neće biti ništa.

 

[touchcarousel id=’1′]

 

Ferrari bi tako od sljedeće sezone mogao dobiti još jednu snažnu momčad pod svoje okrilje, ali to je dvosjekli mač, jer ako se Red Bull s tim motorima pokaže bolji moglo bi ponovno u Maranellu biti velikih problema.

 

 

Sve u svemu sljedeće sezone ćemo gledati puno konkurentniji Red Bull, jer Honda vjerojatno ne dolazi u obzir za austrijsko-britansku momčad, jer time nebi napravili nikakav trenutni iskorak u odnosu na Renault. Sve u svemu zima će biti zanimljiva, a Red Bull-Ferrari ne zvuči loše, zar ne?

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!