NaslovnicaVijestiReina: Higuain je napravio izdaju poput Figa

Reina: Higuain je napravio izdaju poput Figa

Vratar Napolija Pepe Reina rekao da je Gonzalo Higuain prelaskom u tabor rivala Juventusa napravio isti potez kao Luis Figo prilikom transfera iz Barcelone u Real Madrid 2000. godine.

Pepe Reina

Reina se pridružio još jednom bivšem suigraču iz Napulja Edinsonu Cavaniju, istakavši da nikada ne bi izdao Napoli kao što je to napravio argentinski nogometaš.

“Higuainov odlazak u Juventus bio je težak trenutak za navijače Napolija. Ako moram usporediti, to je slično Figovom”, rekao je Reina za španjolski Onda Cero.

Higuain je ovog ljeta prešao u Juventus za rekordnih 94 milijuna u talijanskom nogometu i izazvao veliko nezadovoljstvo u Napulju, gdje je bio ljubimac navijača.


Sličnu “izdaju” napravio je Figo prije 16 godina, a koliko je takav potez loše primljen među navijačima Barcelone najbolje oslikava činjenica da je na Nou Campu gađan svinjskom glavom.

KLADI SE
Gonzalo Higuain je prešao ovog ljeta u Juventus za sumu od čak 90 milijuna eura, što je jedan od najvećih transfera u istoriji nogometa. Argentinac je kao razlog odlaska iz Napolija naveo loše odnose da predsjednikom Napolija Aureliom de Laurentisom. Za Napoli je postigao 71 gol u 104 nastupa za klub, u koji je 2013. godine došao iz Real Madrida. Nakon zaduživanja dresa “Stare dame”, bio je na meti mnogobrojnih kritika zbog svoje prekomjerne težine. Na svom debiju za torinski klub, postigao je gol protiv Fiorentine i odbrusio kritičarima.
“Ma super što govore da sam debeo, samo neka to i dalje govore, a ja da pogađam”, kazao je Higuain za Tuttosport.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!