NaslovnicaVijesti(VIDEO) Prije 20 godina zabilježen povijesni trenutak: Dan kada je mladi Ronaldo...

(VIDEO) Prije 20 godina zabilježen povijesni trenutak: Dan kada je mladi Ronaldo prvi put zaigrao za United

Točno prije 20 godina dogodio se trenutak za povijest. Na taj 16. kolovoza 2003., tinejdžer po imenu Cristiano Ronaldo debitirao je za Manchester United.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Igralo se prvo kolo Premiershipa, a četiri dana ranije na Old Trafford stigao je malo poznati Portugalac Cristiano Ronaldo za 12,5 milijuna funti. Sir Alex Ferguson je u 61. minuti utakmice protiv Boltona odlučio Nickyja Butta zamijeniti 18-godišnjakom koji je u 31 utakmici za Sporting postigao samo 5 golova.

Ferguson je prepoznao buduću superzvijezdu u Ronaldu i nije se prevario. Dodijelio mu je čak i “sedmicu”, koji su nosili velikani poput Georgea Besta, Erica Cantona i Davida Beckhama, a Portugalac je tu čast u potpunosti opravdao.

Ronaldo je 16. kolovoza izborio jedanaesterac i svojim driblingom odmah osvojio srca Unitedovih navijača.

Od tog dana Ronaldo je u karijeri odigrao još 924 utakmice u kojima je zabio 716 golova i zaslužio status jednog od najboljih nogometaša u povijesti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!