NaslovnicaVijestiReprezentacija Katra će igrati na južnoameričkom prvenstvu, u igri su bile i...

Reprezentacija Katra će igrati na južnoameričkom prvenstvu, u igri su bile i DVIJE evropske reprezentacije

Katar će ugostiti svjetsko nogometno prvenstvo za četiri godine i stoga žele izgraditi pristojnu reprezentaciju koja će se gao domaćin takmičiti na tom prvenstvu. S obzirom na to kakvu će infrastrukturu i stadione imati, red je da se nešto poduzme kada je u pitanju i reprezentacija, a prvi korak je već napravljen.

Reprezentacija Katra

Da bi se odabrana vrsta Katra potpomogla sa brzim napretkom i pridobila što više iskustva sa igranjem na visokom nivou, sljedeće godine će prisustvovati Južnoameričkom prvenstvu – Cope America. Kao i zadnji put, u drugom najjačem kontinentalnom prvenstvu (odmah iza Eura), 2019. godine sudjelovat će 16 odabranih vrsta. Deset reprezentacija iz Južne Amerike dobit će goste iz šest drugih zemalja.

>> Chelsea spremio 150 milijuna funti za dva velika pojačanja

Organizatori prvenstva, koje će biti u Brazilu, u početku su htjeli pozvati Španjolsku i Portugal, ali sada je postalo jasno da će gosti biti iz Sjeverne, Srednje Amerike i Azije. Reprezentacije iz Srednje i Sjeverne Amerike su već neko vrijeme gosti turnira, (Meksiko je već sudjelovao deset puta, SAD četiri puta), a iduće godine Katar će također biti među debitantima.

[su_cashout]

„Prvi put u historiji Katra će se dogoditi da igramo sa takvim ekipama kao što su Brazil i Argentina. To će biti za nogomet u ovoj zemlji odlična prilika za stjecanje iskustva prije Svjetskog prvenstva na domaćem prvenstvu”, rekao je direktor lokalne akademije za razvoj nogometa Ivan Bravo.

[su_bonus]

Jedna reprezentacija iz Azije je već sudjelovala na Copa Americi i to Japa, 1999. godine. Reprezentacija Kine je bila pozvana jednom, ali zbog prenatrpanog rasporeda su odbili poziv.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!