NaslovnicaVijestiDoktor iz francuskog kluba Reimsa počinio samoubistvo nakon što se zarazio koronavirusom!

Doktor iz francuskog kluba Reimsa počinio samoubistvo nakon što se zarazio koronavirusom!

Iznenađujuće je da toliko ljudi širom svijeta ne shvaća ozbiljno prijetnju koronavirusom, jer loše vijesti u vezi sa virusom stalno slušamo.

Doktor iz francuskog kluba

Ovo bi mogla biti jedna od najtragičnijih priča do sada, a ona utječe na ekipu iz Francuske Ligue 1 Reims na najgori način.

Kako izvještava The Mirror, njihov klupski liječnik Bernard Gonzalez je sebi oduzeo život nakon što je saznao da se zarazio koronavirusom.

Nije stvarno jasno što se dgoađalo u fazi njegove smrti, a izvješće sugerira da je ostavio detaljno pismo koje objašnjava vezu između njegovih vlastitih akcija i dobijanja vriusa, ali to je samo tako užasna priča.

Također je navedeno da je njegova supruga uhvatila koronavirus, pa bi svatko mislio da joj se obrati dok se trenutno bori sa toliko loših vijesti.

Vijesti su, shvatljivo, šokirale sve, pa su mu jučer odali počast:

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!