NaslovnicaVijestiReprezentativac Njemačke ostaje u klubu koji je pred ispadanjem!

Reprezentativac Njemačke ostaje u klubu koji je pred ispadanjem!

Reprezentativac Njemačke ostaje u klubu koji je već viđen kao član druge lige, a sve zbog zahvalnosti prema njima, pošto je odatle dospio do dresa reprezentacije.

Njemački nogometni reprezentativac Jonas Hector produžio je ugovor sa Kölnom do 2023. godine, unatoč tome što je ekipa blizu ispadanja iz Bundeslige.

Hector, iako su “jarčevi” na dnu tablice i izvjesno odlaze u Zweitu, nije želio iskoristiti izlaznu klauzulu, već je na dvije godine više potpisao novu suradnju.

[su_watch_live_football]

Ovaj 27-godišnji lijevi bek rekao je da duguje Kölnu jer mu je omogućio da dođe do reprezentacije preko četvrte lige.

“Vezan sam za klub i osjećam se odlično u Kölnu. Ne bih imao problem da odem u drugi klub na kraju sezone, ali to ne bi bilo ispravno. Odluka je jasna, pripadam Kölnu i želim u novu sezonu ući s istim suigračima i navijačima” rekao je Hector za klupsku stranicu.

>> Transfer glasine: Sane i Salah od naredne sezone u istom klubu, Wenger razmatra četiri opcije za nastavak karijere, Newcastle dovodi veliko pojačanje

>> Transfer glasine: Nogometaš Monaca odbio transfer u City, United želi dovesti talentovani ofanzivni duo, PSG nudi 50 miliona za Engleza

Zanimljivo da se svojevremeno na isti korak odlučio i ljubimac kluba i cijelog grada Lukas Podolski, također kada je Köln ispao u drugu njemačku ligu u trenutku kada je bio reprezentativac.

Hector je član Kölna već osam godina, odigrao je 187 utakmica i bio dio momčadi i u Zweiti, ali i u Ligi Europe gdje je u grupi završio iza Arsenala i Crvene Zvezde.

Nakon jedne sezone u niželigaškom SV Auersmacheru i tri sezone u drugoj momčadi Kölna, Hector je 2013. godine prešao u prvu momčad Köln i postao standardni prvotimac.

Za reprezentaciju je debitirao 2014. godine, a sudjelovao je i na Euru 2016. godine u Francuskoj.

Ove sezone Köln bilježi loše rezultate u Bundesligi i tri kola prije kraja nalazi se pred “nemogućom misijom” jer ima čak osam bodova manje od Freiburga koji je na mjestu za doigravanje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!