NaslovnicaVijestiReprezentativac Srbije na meti Reala: Sprema se OGROMNA ponuda iz Madrida!

Reprezentativac Srbije na meti Reala: Sprema se OGROMNA ponuda iz Madrida!

Kako sada stvari stoje, Real Madrid će na ljeto izvršiti kompletnu rekonstrukciju ekipe. Mnogo igrača bi trebalo napustiti klub, a umjesto njih bi u Madrid stigla svježa krv, željna pobjeda i trofeja. Jedan od njih je i reprezentativac Srbije, Sergej Milinković-Savić, trenutno član rimskog Lazia.

Reprezentativac Srbije

Real Madrid je u potrazi za igračem koji će moći spojiti veznu liniju kluba s brzim i tehnički potkovanim napadom, kao i igračem koji će fizički podnijeti sve napore koje se zahtijevaju u timu kao što je Real, a kojeg mnogi igrači ne mogu podnijeti. Marca izvještava da je meta tima iz Madrida novopečeni srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić, jedan od ključnih igrača Rimskog Lazija u ovoj sezoni.

>> Transfer glasine: Poznata cijena Roberta Lewandowskog, City i United vode borbu za reprezentativca Srbije, Arsenal kupuje nogometaša Juventusa

Kontraverzni predsjednik Lazia, Claudio Lotito, već dugo vremena odbija sve ponude za svog talentiranog srpskog reprezentativca, ali ipak njegove partije nisu mogle proći neopaženo. Ipak, na njegovoj prodaji bu trebali zaraditi ogroman novac, jer cijena je iznimno visoka. Naime, Lotito ne razmišlja započeti pregovore oko transfera ukoliko zainteresirani klub ne ponudi  100 milijuna eura.

[su_bonus]

Lazio je doveo Sergej Milinković-Savića iz belgijske ekipe Genka za 18 milijuna eura, a trenutačno su Chelsea, Arsenal, Liverpool i Manchester United također pokazali interes za popularnog SMS-a, igrača koji bi uskoro mogao postati jedan od najskupljih u historiji ove igre.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!