NaslovnicaVijestiOpsjednuta obožavateljica već godinu dana izaziva pakao u životu zvijezde Liverpoola

Opsjednuta obožavateljica već godinu dana izaziva pakao u životu zvijezde Liverpoola

Napaljena obožavateljica opsjeda nogometaša Liverpoola i engleskog reprezentativca Trenta Alexander-Arnolda već godinu dana. Prisiljen je da angažira tjelohranitelje, privatnog detektiva te da promijeni telefonski broj kako bi zaštitio sebe i svoju obitelj od njezinih uznemiravanja.

Žena koju The Sun opisuje kao “opsjednutu seksom” često je posjećivala njegovu kuću, Liverpoolov trening-centar i omiljene restorane, slala mu je eksplicitne poruke na telefon i na kućnu adresu. Članovi njegove obitelji također su primili “bolesne poruke”.

Zbog neželjenih incidenata, Alexander-Arnoldu je preporučeno da poduzme sigurnosne mjere. Stoga je angažirao tjelohranitelje i privatnog istražitelja, promijenio je broj telefona, instalirao nadzorne kamere te zatražio provjeru pošte. U Liverpoolu su svjesni situacije i pružaju potpunu podršku svom igraču.

“Ovo je pakao za Trenta već više od godinu dana”, navodi The Sun. “Ova žena terorizira njega i njegovu obitelj, bombardira ih eksplicitnim porukama, stalno ga zove na telefon. To je stvarno zabrinjavajuće za Trenta, koji čini sve što može da to ne utječe na njegove izvedbe na terenu.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!