NaslovnicaVijestiRevolucija u UEFA-i: Velike promjene od naredne sezone, klubovi neće moći trošiti...

Revolucija u UEFA-i: Velike promjene od naredne sezone, klubovi neće moći trošiti koliko žele!

Astronomske iznose, kada je u pitanju kupovina talentovanih nogometaša najbogatijih klubova uz pomoć inozemnih investitora, sve više zabrinjava Europska udruga nogometnih klubova (ECA). Eze Andre Agnelli, predsjednik ECA-e, rekao je kasno sinoć sa su u organizaciji poduzeti važni koraci kako bi europski nogometni savez mogao brže intervenirati.

Revolucija u UEFA-i

“Dogovorili smo ses UEFA-om o novim pravilima, financijskim pravilima 2.0”, izjavio je čelnik Juventusa, 42-godišnji Agnelli, na tiskovnoj konferenciji nakon sastanka ECA-e u Rimu. Prema riječima Michael Verscheuren, koji je član odbora ECA-e, kao neovisno tijelo na europskoj razini, zajedno s UEFA-om, će voditi brigu o transparentnijim poslovima klubova. Prema postojećim pravilima, UEFA mora ponekad pričekati i do 18 mjeseci prije nego što može početi djelovati.

>> Wenger otkrio dva razloga zbog kojih uvijek iz igre izvodi Lacazettea

Jedna od mjera koje se razmatraju će biti da klub za transfere igrača u jednoj sezoni ne možepotrošiti više od 100 milijuna eura, što je zaista nezamislivo kada pogledamo da je PSG uz pomoć stranih investitora prošle sezone potrošio više od 400 milijuna eura.

„Ako klub bude izvan finansijskog okvira, UEFA  od sada ima mehanizam pomoću kojeg može brzo provjeriti da li je došlo do kršenja pravila. To će omogućiti da brzo brzo interveniraju u slučaju kršenja pravila”.

[su_premierleague]

Iz ECA-e očekuju da će UEFA odobriti predložene mjere na sljedećem sastanku Izvršnog odbora 24. maja koji bi mogao stupiti na snagu za sezonu 2018./19.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!