NaslovnicaVijestiPaolo Tramezzani imenovan za novog trenera NK Istre

Paolo Tramezzani imenovan za novog trenera NK Istre


Paolo Tramezzani, bivši trener FC Siona, preuzima kormilo NK Istre 1961! Uz podršku svojih pomoćnika, Attila Malfattija i Simonea Ropamontija, Tramezzani će voditi zeleno-žute do kraja lipnja 2025. godine. Iskusni trener ima bogato iskustvo, obavljajući prijašnje uloge u klubovima poput FC Al-Faisaly, HNK Hajduk, AS Livorno, FC Apoel Nicosia i FC Lugano. S nestrpljenjem očekujemo kako će Tramezzani oblikovati budućnost NK Istre 1961.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Da se prisjetimo, Tramezzani je bio prvi trener Hajduka tijekom ere Lukše Jakobušića. Došao je usred sezone 2021. godine i uspješno vodio Hajduk, iako su bili daleko od borbe za naslov prvaka. Karakterizira ga činjenica da ne ostaje dugo u klubovima, a njegov rekord odnosi se na 46 utakmica tijekom jednog od tri mandata u Sionu.

“Iskazujemo vjeru u ostvarivanje uspješne suradnje i s nestrpljenjem očekujemo buduće trenutke koje ćemo zajedno provesti na terenu. Dobrodošao!” – poručili su iz kluba novom treneru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!