NaslovnicaVijestiRibery: Nadam se novom ugovoru

Ribery: Nadam se novom ugovoru

Nogometaš Bayerna Franck Ribery rekao je da se nada da će uskoro produžiti ugovor s minhenskim klubom, ali da je svjestan da bi već u siječnju mogao otići. Francuzu sadašnje obveze u Bayernu ističu na kraju sezone, ali pitanje je hoće li dobiti novi ugovor jer se nalazi u poznim godinama, ai sputavaju ga česte ozljede.

franckriberybayernmuenchenvwerderbremenudigvlaposxl

“Možda ću u Bayernu biti još samo nekoliko mjeseci, ne znam što bi se moglo dogoditi. Nalazim se u dobroj formi, a ostalo je sve na čelnicima kluba. Nadam se novom ugovoru”, rekao je Ribery za web stranicu Goal.

Brzonogi krilni nogometaš dodaje da je cilj ove sezone osvajanje svih trofeja, kao i da je prioritet Liga prvaka.

“Ukoliko bih morao birati između titule Bundeslige i Lige prvaka, onda bih izabrao drugu. Malo veću vrijednost ima, iako je Bundesliga sjajno natjecanje. Ipak, želimo sve trofeje”, rekao je Ribery.

Ribery je već devet godina član Bayerna, a osvojio je čak 18 trofeja, među kojima šest prvaka Njemačke i jednu Ligu prvaka. Ribery je svoju profesionalnu nogometnu karijeru počeo u francuskom klubu, Boulogneu, gdje je proveo dvije godine. 2003. godine prelazi u Ales gdje je bio samo jednu sezonu.

Nakon sjajnih partija kupuje ga Metz 2004. godine, odakle nakon godinu dana odlazi u turski Galatasaray koji ga prodaje Marseilleu što je značio njegov povratak u francusku Ligue 1. 2007. godine prelazi u svoj sadašnji klub, minhenski Bayern za koji je odigrao 207 utakmica i postigao 71 pogodak.

Debitovao je za francusku reprezentaciju 2006. godine i od tada već odigrao 81 utakmicu i upisao 16 pogodaka.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!