NaslovnicaVijestiRibery odlazi iz Bayerna: Poznat klub u koji će otići, a Bavarci...

Ribery odlazi iz Bayerna: Poznat klub u koji će otići, a Bavarci mu već pronašli zamjenu

Ribery odlazi iz Bayerna. Poznat klub u koji će otići, a Bavarci mu već pronašli zamjenu. To će biti ljeto promjene za Bayern Munchen. Ovog vikenda se završava sezona Bundeslige, a Xabi Alonso i Philipp Lahm odigrat će svoje oproštajne utakmice i objesiti kopačke o klin.

Ribery odlazi

Alonso možda nije bio u klubu predugo, ali izgubivši njega i velikog Lahma odjednom će udariti navijače, i svi će se pitati tko će njih zamijeniti?

Bayern neće imati problema sa privlačenjem velikih imena u svoje redove, a od nedavno su povezani sa Arsenalovim Alexisom Sanchezom.

Budućnost čileanca je još uvijek jako neizvjesna u sjevernom Lonodnu, a sa samo godinu dana preostalih u njegovom ugovoru, on može da se odluči krenuti dalje kako bi osvojio nešto drugo osim FA kupa.

[su_euro_soccer_bonus]

Njemački giganti će im, međutim, oteti igrača, a nisu jedina ekipa koja to želi uraditi.

Franck Ribery je bio oštećen zbog problema sa ozljedama, ali je uspio napraviti 352 nastupa, postižući ukupno 110 golova.

Međutim, u dobi od 34 godine on je skoro na kraju svoje karijere i mogao bi se žrtvovati za nekog mlađeg igrača.

On je potpisao ugovor samo od godinu dana prije pet mjeseci, ali prema francuskim novinama Le10Sport, Ribery zna da su njegovi dani na Alianz Areni odbrojani i izgleda da će se vratiti u Marseille kako bi produžio svoju karijeru.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Ribery je proveo dvije sezone sa Marseillom prije nego što se pridružio Bayernu, gdje je široko prihvaćen kao jedan od najuzbudljivijih krilnih igrača u Europi.

Također pročitajte: Analiza posljednjeg kola u Premiershipu: Borba za mjesto koje vodi u Ligu prvaka još uvijek traje

Bayern ga neće pustiti bez zamjene, iako bi Sanchez bio njihov prvi izbor, Ribery bi možda mogao provesti još jednu sezonu u Bayernu, ostaje nam da vidimo na ljeto.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!