NaslovnicaVijestiRicardo Quaresma - one man show!

Ricardo Quaresma – one man show!

U okviru turskog prvenstva sinoć je na Vodafone Areni odigran pravi derbi između Besiktasa i Fenerbahcea. Ovaj put to nije derbi koji će jednima ili drugima osigurati prvo mjesto na tablici, ali su obje momčadi i dalje u igri za borbu za Ligu prvaka i eventualni poraz mogao bi ih odaljiti od tog cilja.

Utakmicu je bolje otvorila gostujuća momčad, Fernandao je postigao gol za Fenerbahce već u 8. minuti, a onda je krenula dominacija domaće momčadi. Besiktas je u utakmicu ušao sa 3 boda manje od Fenerbahcea i nalazio se na četvrtoj poziciji. Prvoplasirani Galatasaray ima 47 bodova, Basaksehir ima 46 bodova s utakmicom manje, a sada nakon derbija Besiktas i Fenerbahce imaju po 44 boda.

Od 8. minute do kraja poluvremena Besiktas je dominirao terenom, ali nakon prvih 45 minuta vodstvo 0-1 za Fenerbahce i dalje je bilo na semaforu. U drugom dijelu utakmice rani gol – Domagoj Vida glavom trese mrežu Ferenbahcea. Utakmica je tada postala divlja, bilo je prilika na obje strane. Golmani su se zaista iskazali i činilo se kao da bi jedan od njih mogao biti igrač utakmice dok na scenu nije došao Ricardo Quaresma koji je veći dio utakmice bio ponajbolji igrač na terenu, ali s dva prekrasna gola u kasnoj fazi utakmice okrunio se titulom igrača utakmice ovog velikog derbija.

Q7 – one man show

Ricardo Quaresma danas ima 34 godine, a javnost u Hrvatskoj ga vrlo dobro pamti jer je na Euru 2016. godine u Francuskoj zabio gol za 1-0 koji je Modrića i društvo poslao kući. Čudan put u karijeri imao je ovaj sjajni nogometaš romskog podrijetla i neokrunjeni kralj rabone i trivele.

Poznat po svojim atraktivnim potezima koji uveseljavaju publiku sada već davne 2003. godine prelazi u Barcelonu kao jedan od najvećih talenata svijeta. On i Cristiano Ronaldo zajendo su nosili su dres Sportinga iz Lisabona, jedan je otišao u Manchester United, a drugi u Barcelonu. Njegova avantura u Barci nije bila uspješna i nakon samo godinu dana vratio se u Porto gdje je bio od 2004. do 2008., a onda je potpisao za Inter u transferu vrijednom 25 milijuna eura.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Inter ga je poslao na posudbu u Chelsea jer Mourinho nije trpio njegovu nedisciplinu. A tek nakon tog kreće neobični dio njegove karijere. S 25-26 godina mislili su da je taj dečko propao. Potpisao je za Besiktas 2010. godine, bio je tamo 3 godine i onda otišao u UAE igrati za Al-Ahli. Imao je tada 29 godina. S 30 se vraća u Porto i kreće igrati sjajan nogomet, a Besiktas odlučuje da ga ponovno žele u svojim redovima i od tada je uzeo obje titule prvaka Europe, a i u Europi je Besiktas pokazao da je ozbiljna europska ekipa.

Možda protiv Bayern Munchena to nije izgledalo tako jer je Domagoj Vida dobio rani crveni karton, ali kako u grupnoj fazi Lige prvaka, tako i jučer – Besiktas je izgledao kao prava moderna europska momčad, a glavni akter te priče sinoć je bio Ricardo Quaresma koji je prvo u 77. minuti postigao fenomenalan pogodak “vanjskom” u druge kut, a onda u 94. minuti lijevom iz mrtvog kuta skoro poderao mrežu. Od tri gola u prvesntvu koliko ih je dao ove sezone, dva su bila sinoć kada je to bilo najpotrebnije!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!