NaslovnicaVijestiRijeka dovela bivšeg nogometaša Manchester Cityja i Juventusa!

Rijeka dovela bivšeg nogometaša Manchester Cityja i Juventusa!

Rijeka je dovela bivšeg nogometaša Manchester Cityja i Juventusa, koji je potpisao ugovor na šest mjeseci sa aktualnim prvakom Hrvatske.

Nekadašnji napadač Cityja Valeri Bojinov novi je igrač hrvatskog prvaka Rijeke. Bugarski internacionalac, koji je u karijeri igrao za velike svjetske klubove poput Fiorentine, Juventusa i Manchester Cityja, potpisao je ugovor na šest mjeseci uz mogućnost produžetka saradnje na još dvije godine.

“Moram se zahvaliti predsjedniku, sportskom direktoru i treneru koji su mi pružili priliku. Nadam se da ću kvalitetom i iskustvom pomoći ekipi. Cilj se zna, barem da jedan trofej ostane u Rijeci i da igramo europska natjecanja iduće sezone”, izjavio je bugarski napadač.

[su_basketball_live_koeficijenti]

“Igrao sam u velikim klubovima, ali i sad igram u velikom klubu. Rijeka je osvojila prvenstvo i Kup Hrvatske, tri puta u pet godina igrala je u skupinama Europske lige i Rijeka je za mene veliki klub”, rekao je Bojinov.

Bivši bugarski reprezentativac poručio je da će ostaviti srce na terenu, kako bi Rijeka ove sezone osvojila barem jedan trofej.

“Neka to bude Kup, s obzirom na to da će prvenstvo biti veliki izazov. Ipak je ovo Rijeka i moramo da se borimo do kraja u svakoj utakmici kako bi uradili sve da osvojimo barem jedan trofej”, istakao je iskusni napadač, koji se novim saigračima priključio tokom priprema u Portugalu.

NEVJEROJATAN TRANSFER NA POMOLU: Chelsea na ljeto dovodi pojačanje od 80 milijuna funti iz Barcelone

Mourinho rekao Real Madridu koja tri igrača želi u zamjenu za David De Geu

“Jako smo zadovoljni što smo uspjeli potpisati ugovor s igračem kvalitete Valerija Bojinova. Došao je igrač koji je nastupao u najvećim klubovima u Europi. Vjerujem da će, kada bude spreman, biti veliko pojačanje za naš klub”, rekao je Srećko Juričić, sportski direktor Rijeke.

Bojinov je karijeru počeo u Lecceu, gdje je sa 15 godina i 11 mjeseci postao najmlađi strani debitant u Serie A. 2005. godine se preselio u Fiorentinu, da bi sljedeće godine bio poslat na posudbu u Juventus, koji je te godine izbačen u Serie B.

2007. godine prešao je u Manchester City, ali nije se snašao u Premier ligi, pa je poslan na posudbu u Parmu, koja je otkupila njegov ugovor.

2011. godine odlazi u Sporting Lisabon, gdje također nije impresionirao, pa je vrijeme prvodio na posudbama u Lecceu, Veroni i Vicenzi.

Potom je igrao za Levski iz Sofije, Ternanu, te beogradski Partizan, gdje je proveo dvije godine. Zatim odlazi u kinesku drugu ligu u Meizhou Hakka. Tu se zadržao kratko pa se ponovo vratio u Europu, u švicarski Lausanne-Sport, sa kojim je raskinuo ugovor u listopadu.

Za reprezentaciju Bugarske odigrao je 43 utakmice i postigao 6 golova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!