NaslovnicaVijestiRijeka zakomplicirala prvenstvo: Težak raspored Riječana ulijeva velike nade Dinamo Zagrebu

Rijeka zakomplicirala prvenstvo: Težak raspored Riječana ulijeva velike nade Dinamo Zagrebu

Rijeka zakomplicirala prvenstvo subotnjim porazom protiv Lokomotive u gostima rezultatom od 1-0. Riječani su imali osam bodova prednosti nad Dinamo Zagrebom što je zaista za svaku pohvalu, ali sada je Dinamo iskoristio ovaj kiks i pobijedio Osijeka kod kuće sa 5-1.

Rijeka zakomplicirala

Tom pobjedom se Dinamo približio Rijeci na pet bodova, a nade kluba iz Zagreba su se znatno povećale. Zašto su se povećale, pomislili bi? To je pet bodova, ogromna prednost nad velikim Dinamom, ali ova nada nije uzaludna.

PROČITAJTE: Pogledajte kako smo predvidjeli poraz Rijeke

Naime, do kraja prvenstva ima još četiri utakmice, a Rijeka ima mnogo teži raspored nego Dinamo. 13. svibnja kod kuće igraju protiv trećeplasiranog i vrlo dobrog Hajduka, zatim četiri dana kasnije gostuju u Koprivnici, gdje će se sastati protiv Slaven Belupa, dok u pretposljednjem kolu igraju protiv posljednje Cibalije, a zatim taj veliki derbi i ‘šlag na tortu’ na kraju prvenstva. Rijeka se nada da ova posljednja utakmica ove sezone neće odlučivati prvaka, dok će Dinamo da se nada i čeka njihov kiks u nekoj od preostalih utakmica, a zatim ih dočekati na Maksimiru i dokrajčiti.

[su_euro_soccer_bonus]

U odnosu na Rijeku, Dinamo Zagreb ima nešto lakši raspored do kraja prvenstva, gdje 12. svibnja gostuju pretposljednjem Splitu, a pet dana kasnije dočekuju sedmoplasiranu Istru. 21. svibnja u 35 kolu 1. HNL, Dinamo će gostovati Osijeku, što je možda jedina malo teža utakmica, ali ukoliko žele da iskoriste kiks Rijeke, ako se taj kiks uopšte i desi, oni moraju biti na vrhunskom nivou i pobijediti svaku utakmicu do kraja i zatim dočekati Rijeku u posljednjem kolu 27. svibnja.

Sada je sve u rukama igrača Rijeke. U jedno smo sigurni, a to je da ne smiju imati manje od tri boda razlike do susreta sa Dinamom, a ukoliko se izjednače sa bodovima odlučivat će međusobni susreti. Što vi mislite, da li Rijeka može izgurati do kraja? Tko će biti prvak?

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!