NaslovnicaVijestiRio Ferdinand imenovao engleski tim koji ima najbolje šanse za osvajanje Lige...

Rio Ferdinand imenovao engleski tim koji ima najbolje šanse za osvajanje Lige prvaka ove sezone

Rio Ferdinand imenovao engleski tim koji ima najbolje šanse za osvajanje Lige prvaka ove sezone. Koja momčad iz Premier lige će ići najdalje u Ligi prvaka? Pa, Rio Ferdinand je iznio svoje mišljenje i predviđanje.

Rio Ferdinand imenovao

Prvo kolo grupne faze Lige prvaka 2017/18 sezone je završeno. Svjedočili smo Chelseajevoj, Spursovoj, Manchester Cityjevoj, Unitedovoj, kao i Liverpoolovoj utakmici.

Četiri predstavnika iz Premier lige su ovaj europski izlet započeli sa pobjedom.

Samo Liverpool i Jurgen Klopp nisu uspjeli osigurati tri boda tijekom prvog tjedna, nakon što su remizirali protiv Seville.

Iako su United, City, a da ne spominjemo Spurse koji su ostvarili izvanredne pobjede u prvom kolu, Chelseajeva pobjeda od 6-0 protiv Qarabaga je očito najviše impresionirala Ferdinanda koji vjeruje da oni imaju najbolje šanse da doguraju vrlo daleko u ovom natjecanju.

[su_watch_live_football]

“Oni su vrlo uravnotežen tim”, rekao je Ferdinand na BT Sportu.

Chelsea se vratio u Ligu prvaka kao prvak Engleske nakon sjajne sezone sa Antonio Conteom u Premier ligi.

I to je baš njegova taktika koja ih je postavila na ovu poziciju.

“Menadžer naporno radi i od onoga što čujete unutar kampa, svakodnevno ih obučava taktici i oni razumiju jedan drugoga kao pojedinci i kao tim.”

“U tom smislu, oni su najbolja nada Engleske u Ligi prvaka”, dodao je pobjednik Lige prvaka 2008. godine.

Kao i Chelsea, United se također vratio na elitnu scenu nakon sezone u Europskoj ligi.

Iako je Mourinho uspio da osvoji Europsku ligu, nakon čega je stekao pravo da igra u Ligi prvaka, bivši Manchester Unitedov branič misli da Joseovoj ekipi još uvijek nedostaje dobra obrana.

[su_live_koeficijenti_v2]

“S ostalim timovima, možete vidjeti nedostatke. Manchester United, kada je u pitanju obrana, mogao bi imati problema protiv vrhunskih timova, a Manchester City također.”

“Što se tiče napada, obje ekipe su fantastične, ali Chelsea je vrlo dobro zaokružen”, dodao je Ferdinand.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!